Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk takst)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
Find Prag Eksperten på facebook
Besøg os på Facebook

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden

Hent GRATIS appen

Prag Eksperten

med  praktisk info, seværdigheder, ture, restaurant-forslag og selvfølgelig meget mere

Prag Ekspertens app på Google Play

Prag Ekspertens app i iTunes App Store

Højdepunkter

Togrejse til Prag, informationer om togrejser fra Prag Eksperten

 

 

 En togrejse til Prag kan være hyggelig, afslappende og spændende. Undervejs kan du nyde de varierede landskaber, du passerer, og især turen gennem Tjekkiet er smuk og fascinerende, når du kører langs med Elben i det tidlige aftenlys.

Nu også nattog til Prag fra København, Odense og Kolding - læs længere nede på siden!!!

Togrejsen går til Prags hovedbanegård, Praha Hlavni Nadrazi. Er under ombygning, dette billede forestiller resultatetUanset, hvilken togrejse, du vælger, så lad Prag Eksperten stå for alt det praktiske: vi kan hente jer på banegården (direkte på perronen), vi kan sørge for komfortabel indkvartering, vi har et stort udvalg af spændende ture og udflugter på dansk, vi forsyner jer med alle relevante praktiske informationer (aktuelle og up-to-date, Prag Eksperten bor selvfølgelig i Prag) – og ikke mindst, I får gratis adgang til en guidebog med kapitler om bl.a. aktivitetsforslag, øl, mad, restauranter, kunst, musik etc. etc. Du finder ikke grundigere vejledning andre steder, og alligevel er der en god chance for, at du får den billigste togrejse til Prag netop ved at samarbejde med os. Kig dig godt omkring på Prag Ekspertens hjemmeside, læs om alle fordelene - og bed os om at komme med uforpligtende og gratis tilbud ved f.eks. at udfylde kontaktformularen. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på tlf. 46 98 05 07 eller sende en e-mail.

Nattog mellem Danmark og Prag

Der har tidligere været nattog mellem Danmark og Prag.
For tiden er den mulighed desværre ikke til rådighed

Priser for togrejser til Prag og bestilling af billetter:

Generelt kan man tidligst få en reservation 3 måneder før hjemkomstdatoen – men læs videre og få et insidertip til, hvordan du kan bestille endnu tidligere og få en god plads i køen til de billigste billetter. DSB og samarbejdspartnere opererer med 2 forskellige rabatmuligheder for togbilletter til Prag:

Den billigste mulighed er Orange Plus – der findes et begrænset antal billetter på hver afgang til den laveste pris, og det er først til mølle princippet, der gælder.  Så derfor, hvis du har mulighed for det, så bestil i god tid. Afhængigt af, hvorfra i Danmark, du rejser, skal du regne med en pris på ca. kr. 1.500-1.800,- pr. person tur/retur.

Den næstbilligste mulighed er Orange Udland – den kan du som regel (men ikke altid) regne med at få. Afhængigt af, hvorfra i Danmark, du rejser, skal du regne med en pris på ca. kr. 1.800-2.000,- pr. person tur/retur.

Børn yngre end 16 år rejser gratis ifølge med forældrene – dette gælder gennem Danmark og Tyskland. På denne del af turen betales kun pladsbilletter. På turen gennem Tjekkiet betales også for billetten, men alt i alt er det meget billigt at have børnene med på togrejser til Prag.

Forbehold: ovenstående priseksempler og betingelser er, hvad jeg har fået oplyst. Jeg kan ikke drages til ansvar for, at der evt. foretages ændringer.

Det er meget enkelt at bestille sine togbilletter til Prag: Du ringer på DSB Udland (alle ugens dage 8-20) på telefon 70 13 14 18. Du kan ikke bestille en togrejse til Prag online, så derfor er det bedst at ringe. Det er min erfaring, at personalet er særdeles hjælpsomme og imødekommende – i det hele taget vældig servicemindede.

Det er en del af Prag Ekspertens service til gæster, som booker indkvartering, at hjælpe med bestilling af togbilletter – og jeg gør det selvfølgelig gerne. Men jeg råder dog kunderne til først selv at prøve at ringe til DSB, simpelthen fordi de så kan tage stilling her og nu, hvis der er forskellige valgmuligheder. Med mig som mellemmand er det måske nemmere, men også mindre smidigt. Prisen vil være den samme.

Prag Ekspressen

Hvis du lader Prag Eksperten hjælpe med din togrejse, kan du blive afhentet på selve perronenTidligere fandtes der et direkte tog mellem Århus og Prag – det blev kaldt Pragekspressen og var komfortabelt og hyggeligt. Det var et tjekkisk tog med kupeer og spisevogn, og det havde sin egen helt hyggelige stemning. Det findes desværre ikke mere, og som man kan se af køreplanerne ovenfor, så er der nu altid 1 eller flere skift undervejs. Årsagen er den enkle, at toget ikke var hurtigt nok, og derfor mindskede fleksibiliteten for de øvrige tog i løbet af dagen. Der er desværre ikke lige nu udsigt til, at der igen kommer direkte tog mellem Danmark og Prag.

Få også inspiration til, hvordan du finder de billigste flybilletter til Prag – det er ofte lige så billigt eller billigere end toget, også fra Jylland, selv om der for øjeblikket ikke er direkte afgange. Fra København vil det oftest være billigst at flyve til Prag.

 

Tag på togrejse til Prag!

Her på siden finder du alle de informationer, du har brug for ved planlægning af en spændende togrejse til Prag. Du finder køreplaner, praktiske informationer og tips til, hvordan du bedst får fat i de billigste togbilletter.

Husk også at kigge nærmere på vores spændende ferielejligheder.

Og hvis du gerne vil have endnu flere informationer om Prag, kan du læse den omfattende online guide lige her på hjemmesiden.

 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag - bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag