Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Teater Prag

Teater i PragDer er mange grunde til at besøge pragtfulde Prag. Teater er en af dem. Byens kulturliv byder på masser af spændende oplevelser til fair priser.

Det bedst kendte teater i Prag er nok Laterna Magika. Her består forestillingerne af nonverbale virkemidler, så alle kan være med. I baggrunden kører film, og foran udspiller forestillingen sig, som regel med dans, mimik, akrobatik og elementer fra Sort Teater.

Prag har selvfølgelig også dejlige balletter og operaer, som man kan have glæde af, selm om man ikke forstår tjekkisk.

En utraditionel oplevelse af teater i Prag kunne være det spændende dukketeater, som opfører Mozarts opera Don Giovanni. Helt bestemt en oplevelse værd.

Vil du nyde teater i Prag, så skal du bare læne dig tilbage og lade Prag Eksperten stå for alt det praktiske. Vi sørger for indkvarteringen, kan skaffe sikker parkering eller måske hente dig i lufthavnen eller på banegården. Og du får god kvalitet for få penge. Ring til os på telefon 46 98 05 07, send en e-mail eller udfyld den uforpligtende bookingblanket.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker