Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Storbyferie Prag

En storbyferie i Prag kan være relevant hele åretEn storbyferie i Prag er en oplagt mulighed året rundt. Få råd og vejledning til planlægningen, transporten og indkvarteringen. Du finder også omfattende online guide på siden.

Prag er en fantastisk storby at holde ferie i. Takket være de mange besøgende gennem årene har byen et fantastisk udvalg af teatre, koncerter, restauranter, caféer, barer, butikker osv. osv. Og så er der selvfølgelig de mange spændende seværdigheder, som gør en storbyferie i Prag til en interessant og varieret oplevelse.

Mange europæiske storbyer er blevet rigtigt dyre at holde ferie i. Det er heldigvis ikke tilfældet med Prag. Her får du stadig meget for pengene, og det er en billig fornøjelse at gå ud at spise eller bare at tage en lille pause med en forfriskning til hele familien. Noget, der ellers godt kan belaste feriebudgettet i mange andre europæiske storbyer.

Du kan få hjælp til indkvartering her på siden. Prag Eksperten har Danmarks største udvalg af gode ferieboliger i Prag, og der er penge at spare. Men du kan i det hele taget finde tips og trick til planlægning af din storbyferie i Prag – bl.a. i den omfattende online guide, hvor f.eks. kapitlet om restauranter lærer dig at styre udenom de værste turistfælder.

Byen er attraktiv hele året. Om foråret pibler alting frem lidt tidligere end i Danmark – vi ligger jo nogenlunde på samme breddegrad som Paris, så i stedet for ”April in Paris” skulle du måske overveje ”April in Prague”? Eller en dejlig påskeferie? Om sommeren er der ikke helt så stor efterspørgsel fra turister fra resten af verden, og danskere, som gerne vil holde storbyferie i Prag, kan glæde sig over, at priserne på vore dejlige ferieboliger i sommerferien ikke er decideret højsæson – men bare normalsæson. Sensommer og tidligt efterår er desuden rigtig dejlige tidspunkter, idet man stadig kan nyde de lune aftener uden at  blive alt for varm i løbet af dagen.

Men du må heller ikke overse, at der er mange penge at spare udenfor sæsonen – altså i perioden fra midten af november og som regel indtil påsken starter. Her er priserne helt lave, og du kan have stor glæde af de mange kulturelle tilbud i f.eks. teatrene, operaen eller de mange koncerter. Julehandlen er oplagt – eller vinterudsalget i januar/februar. Når ungerne har fri fra skole i uge 7 eller 8 kan du tage på storbyferie i Prag til meget få penge – og få shoppet godt og grundigt igennem blandt de mange gode tilbud.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på billig og komfortabel indkvartering i centrum af Prag til din storbyferie. Du er velkommen til at ringe på det danske nummer 46 98 05 07, at skrive en e-mail eller at udfylde kontaktformularen her på siden. Det vil du ikke fortryde.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Få gode tips og tricks - læs i spalten til højre (under højdepunkter) og bliv meget klogere!

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker