Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Rejser til Prag

Gode råd til alle, der rejser til PragInden du rejser til Prag, så brug vores hjemmeside til at finde gode tilbud – og få gode råd og insidertips fra en dansker, som bor i Prag og ikke beskæftiger sig med andet end at hjælpe gæsterne til at få de bedst mulige oplevelser på deres rejser til Prag.

Prag Eksperten har siden starten i februar 2005 specialiseret sig i individuel vejledning til danske rejsende – og i at sørge for alt, fra du ankommer og til du skal hjem igen. Du skal ikke tænke på parkering, transport fra/til lufthavn eller banegård, overnatninger, valutaveksling og alt det andet besværlige. Det overlader du bare til Prag Eksperten, som hvert år arrangerer rejser til Prag for hundredvis af glade danskere.

Hos os får du vejledning på dansk – herunder gratis adgang til vores helt egen omfattende guidebog – og du bestemmer helt frit, hvordan og hvornår du rejser til Prag. Her er ingen stive regler med bestemte datoer, en fastlagt længde af opholdet eller specielle dage, hvor du skal ankomme eller afrejse. Vi kalder os for din individuelle rejsepartner, og det kan du tage helt bogstaveligt.

At du så yderligere sparer penge ved at lade os arrangere indkvarteringen i en af vore skønne og centralt beliggende ferieboliger, hvor der er sørget for alt (inklusive rengøring, linned, håndklæder osv.) – ja det gør jo bare fornøjelsen så meget større. Når du rejser til Prag med os, så får du de bedste muligheder til de bedste priser – for en ferie er jo trods alt en vigtig ting, der ikke bare kan gøres om.

Men lad os komme i gang med også at hjælpe dig med din rejse til Prag! Du kan lade os vise, hvad vi dur til, ved helt gratis og uforpligtende at bede om et tilbud – enten vha. den overskuelige kontaktformular (så er du sikker på at få alle detaljer med), via e-mail (husk datoer og antal personer) eller ved at ringe på vores danske telefon 46 98 05 07 og få personlig rådgivning på dansk og med ærlige svar.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Få gode tips og tricks - læs i spalten til højre (under højdepunkter) og bliv meget klogere!

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker