Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Rejse Prag

Få hjælp til at planlægge din rejse. Prag Eksperten har svareneAt rejse til Prag kræver planlægning og forberedelse. Det finder du hjælp til lige her, hvor vi informerer på dansk om alt, hvad du har brug for at vide.

Vi har specialiseret os i at vejlede danske gæster, som ønsker at foretage en individuel rejse til Prag. Derfor kan du trygt lade os stå for alle de praktiske detaljer, lige fra indkvartering til parkering af bilen eller transporten fra og til lufthavnen eller banegården.

Se f.eks. de dejlige ferielejligheder lige her. De er udstyret med alt det nødvendige, f.eks. håndklæder og sengetøj, og du skal ikke selv gøre rent - bare nyde din rejse til Prag.

Uanset om du har været her før eller om det er din første rejse til Prag, så vil du glæde dig over det grundige informationsmateriale, du modtager. Og det er ikke kun de almindelige praktiske informationer - dem får du selvfølgelig også - men også en grundig guide bog, som helt gratis giver dig masser af både information og inspiration til planlægningen.

Du kan her på hjemmesiden få masser af tips og ideer, og du kan læse om vore tilfredse gæsters kommentarer fra deres rejse til Prag - med vores hjælp.

Lad os gøre vores bedste. Du får service og lave priser. Ring på 46 98 05 07, skriv en mail til laus@prag-eksperten.dk eller indsend den uforpligtende bestillingsseddel. Så vil vi sammen finde ud af, hvad du har brug for, og du vil modtage et stort udvalg af dejlige ferielejligheder, som er en billig og perfekt ramme om din rejse. Prag Eksperten laver ikke andet - derfor er vi selvfølgelig gode til det, vi gør!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker