Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Rejse ferie Prag

Alle kan have glæde af at rejse på ferie til PragAt rejse på ferie til Prag er altid en dejlig oplevelse! Læs om de gode muligheder. Og hos os finder du et stort udvalg af dejlige lejligheder, som vil være den perfekte ramme.

En individuel rejse er en god måde at holde ferie i Prag på. Men du behøver ikke at bekymre dig om en masse praktiske detaljer - det lader du bare os os. Du bestemmer selv, hvornår du gerne rejse og hvordan du vil komme hertil - og så hjælper vi med indkvartering, parkering eller transport fra/til lufthavnen eller banegården.

Så selv om det måske er allerførste gang, du vil rejse på ferie til Prag, så vil du opleve, at alt kommer til at gå som smurt. Med en af vore dejlige ferielejligheder, hvor du hverken skal gøre rent eller medbringe sengetøj eller håndklæder, er du godt indkvarteret, og du sparer penge i forhold til et hotel.

Og vi har en omfattende viden og erfaring, som vi stiller til rådighed for vore gæster, der vælger at rejse på ferie i Prag. Du får praktiske informationer om netop din rejseform, og som noget helt unikt giver vi gratis adgang til en omfattende og grundig guide bog om Prag.

Så du kan roligt glæde dig til at rejse på ferie i Prag. Du er i gode hænder. Ring i dag på 46 98 05 07, send en e-mail til laus@prag-eksperten.dk eller udfyld vores bestillingsformular - det er helt gratis og uforpligtende, så du har ikke bundet dig til noget som helst - men du får præsenteret et stort udvalg af skønne ferieboliger, som du i ro og mag kan kigge på, inden du eventuelt beslutter dig for at rejse på ferie til Prag.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker