Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prague

PraguePrague har du måske søgt på? Det behøver du ikke - hos os er alt på dansk!

Siden februar 2005 har Prag Eksperten været det trygge alternativ til udenlandske leverandører af gode ferielejligheder i centrum af Tjekkiets dejlige hovedstad. Og uanset om man begår sig på engelsk eller ej, så er det altså nemmere at have med at gøre, når man ikke behøver at føre al kommunikation på et fremmed sprog og at søge på ord som Prague og lignende.

Her hos os finder du alt, hvad du har brug for til en dejlig ferie. Indkvartering, parkering, transport fra og til lufthavn eller banegård, gode udflugter på dansk og frem for alt grundig information - alt sammen også på dansk.

Tag kontakt på vores danske telefonnummer 46 98 05 07, eller skriv en e-mail. Du kan også udfylde kontaktformularen. Du er sikker på at få svar på dansk! Under alle omstændigheder vil vi gøre vores bedste for at hjælpe, og det er selvfølgelig helt uforpligtende og gratis.

Så om du har søgt på Prag eller Prague spiller ingen rolle - du er under alle omstændigheder landet det rigtige sted!

PS: Hvis sandheden skal frem - og det skal den jo - så er nogle af vore booking bekræftelser fra en engelsk leverandør, så der vil jo stå Prague. Men al væsentlig information vil fremgå af de danske rejsedokumenter, som du selvfølgelig også modtager.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker