Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prague apartments

Hos os finder du stort udvalg af Prague apartmentsPrague apartments er en oplagt feriemulighed - men hos os får du al din information på dansk. Det er langt enklere!

Vi har specialiseret os i ferielejligheder i de centrale dele af Tjekkiets smukke hovedstad. Men før du vælger, vil det selvfølgelig være en oplagt fordel for dig, at vi kommunikerer på dansk - også selv om du har valgt Prague apartments som rammen om din forhåbentligt pragtfulde ferie.

Du behøver ikke at lede andre steder. Takket være vores samarbejde og gode prisaftaler med de førende leverandører, kan vi tilbyde helt op til 170 forskellige skønne Prague apartments.

Og i modsætning til andre danske udbydere, så er du helt frit stillet her hos os. Du bestemmer selv, hvornår du vil ankomme og hvornår afrejsen skal finde sted. Du er med andre ord hverken bundet af bestemte dage eller et bestemt antal overnatninger. For det er ikke fleksibelt nok til gæster, som ønsker en individuel ferie.

Alle vore Prague apartments er selvfølgelig udstyret med sengetøj, håndklæder og så videre - og du skal ikke selv gøre rent.

Desuden modtager du hos os omfattende informationer på dansk - samt gratis adgang til Prag Ekspertens fyldige guide bog. Det får du ingen andre steder.

Så spar tid, penge og besvær. Ring allerede i dag på den danske telefon (46 98 05 07), send en e-mail til laus@prag-eksperten.dk eller udfyld kontaktformularen. Så kan vi sammen finde ud af, hvad netop du har brug for, og vi kan helt gratis og uforpligtende finde det bedste udvalg af Prague apartments, så du har noget at vælge imellem, inden du beslutter dig.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker