Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prague apartment

Her finder du den helt rigtige Prague ApartmentPrague apartment er et almindeligt søgeord. Men læs i stedet alt på dansk her hos os. Det er nemt og bekvemt.

Prag Eksperten tilbyder et meget stort udvalg af dejlige Prague apartments - faktisk flere end nogen anden dansk udbyder. Langt de fleste ligger helt centralt, og ingen af dem ligger langt fra centrum. For det kan du som kunde ikke være tjent med. Og hvorfor have varer på hylden, man ikke selv ønsker at købe?

Lejer du en Prague apartment gennem os, modtager du al information på dansk - og du modtager masser af information. Både mht. de almindelige praktiske informationer om valuta, drikkevand, metro og så videre - men også fordi vi gratis forærer adgang til Prag Ekspertens omfattende guidebog til alle kunder. Det er nemlig vigtigt for os, at gæsterne får mest muligt ud af deres ferie.

Du kan roligt henvende dig allerede i dag. Kig dig lidt omkring her på hjemmesiden, hvor du bl.a. kan læse venlige e-mails fra tilfredse kunder. Og fat så telefonen (dansk nummer 46 98 05 07), grib tastaturet eller udfyld den enkle kontaktformular. Så vil vi gratis og uforpligtende gå i gang med at finde et stort udvalg af Prague apartments, som passer til netop dine behov.

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker