Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prags restauranter og natteliv

Få gode råd om Prags restauranter og nattelivPrags restauranter og natteliv er stadig billige og derfor helt klart blandt nogle af de vigtige attraktioner i den spændende by.

Lad os hjælpe med at tilrettelægge din ferie. Hos Prag Eksperten kan du være sikker på at modtage omfattende information til din rejse - selvfølgelig også om restauranter og natteliv. Du kan finde noget af informationen lige her på hjemmesiden - og desuden modtager alle være gæster gratis adgang til vores omfattende guidebog, der også har kapitler om natteliv og restauranter i Prag. Prag Eksperten bor i Prag og kan godt lide at spise og at gå ud og have det sjovt. Derfor kan du stole på de råd, du modtager.

Lad os finde en dejlig lejlighed til dig, lige midt i Prags centrum. Du vil nyde at have god plads og en god beliggenhed, samtidig med at du sparer penge i forhold til hoteller med samme beliggenhed. Og hvis du gerne vil udforske Prags restauranter og natteliv, så er det absolut mest bekvemt at bo i centrum. Der har du nemlig energi til at smutte hjem i løbet af dagen og blive frisket lidt op og genvinde energien, inden du går ud om aftenen.

Kig dig omkring her på www.prag-eksperten.dk og sug til dig af de mange relevante informationer. Men glem nu endeligt ikke at sende en e-mail, ringe til vores danske telefon på 46 98 05 07 eller at udfylde formularen. Så vil vi helt gratis og uforpligtende sende dig tilbud på overnatning og en perfekt base for at nyde Prags restauranter og natteliv.

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker