Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Pragh

Her finder du alt vedrørende PraghLad os hjælpe dig med alt vedrørende Pragh - så får du den bedst tænkelige rejse!

Vi har specialiseret os i netop denne spændende storby og laver ikke andet. Derfor kalder vi os ekspert. Måske ubeskedent, men læs så nogle af den positive tilbagemeldinger fra vore gæster.

Du bliver indkvarteret i en af de mange skønne lejligheder i centrum af Pragh - og herfra kan du nyde byen i fulde drag. Du skal ikke tænke på praktiske detaljer som sengetøj, håndklæder, rengøring eller lignende. Det tager vi os selvfølgelig af.

Og du kommer ikke til at kede dig! Vi kan arrangere spændende udflugter for dig på dansk - og du bliver forsynet med vores helt egen omfattende guidebog med masser af tips og helt konkrete aktivitetsforslag, så du kan få mest muligt af din rejse til Pragh!

Kontakt os i dag ved at udfylde formularen, ringe til vores danske nummer (46 98 05 07) eller sende en e-mail. Du får så et omfattende, men helt gratis og uforpligtende tilbud, som du kan kigge på i ro og fred. Og er du ikke helt sikker i din sag, kan du altid ringe og få en dansker i røret. Uanset om du ringer fra Danmark eller fra Pragh!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Pragh.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Pragh er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Pragh. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Pragh. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker