Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Pragh rejse

Din Pragh rejse starter her!Planlæg din Pragh rejse med hjælp fra os - så er du godt forberedt til at få dejlige oplevelser.

Vi kan indkvartere dig bekvemt og behageligt i en af de mange gode lejligheder i centrum af Pragh. Der er selvfølgelig sørget for alt det praktiske, f.eks. sengetøj, håndklæder, rengøring osv. Du kan spare mange penge uden at give afkald på service og komfort.

Kig dig omkring her på siden. Du finder masser af spændende informationer om den smukke by. Og booker du dine overnatninger her hos os, får du endnu flere praktiske informationer, så du kan være helt tryg ved alting. Du får selvfølgelig også vores egen guide bog, som ikke findes andre steder. I den er der information om restauranter, mad, øl, museer, kunst, sikkerhed, natteliv - og rigtigt mange forslag til aktiviteter på din Pragh rejse.

Alt, du behøver for at komme i gang, er at bede om et helt gratis og uforpligtende tilbud. Du kan ringe på vores danske nummer (46 98 05 07), sende en e-mail - eller måske allernemmest udfylde formularen. Det er starten på en vellykket Pragh rejse!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Pragh.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Pragh er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Pragh. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Pragh. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker