Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prag turist

Der er noget for enhver Prag TuristPrag turist - uanset om du foretrækker de kendte og smukke attraktioner eller vil opleve noget lidt mere specielt, så giver Prag Eksperten dig råd og vejledning.

HUSK: alle, som rejser til Prag kan have glæde af vore mange ture og udflugter i Prag på dansk til gode priser, velegnede for både børn og voksne. Også transport fra/til lufthavnen. Tjek siden www.prag-udflugter - det vil du ikke fortryde!

Her på hjemmesiden finder du al den hjælp, du har brug for, når du vil arrangere en spændende og individuel rejse til Prag. Vi kan hjælpe med indkvartering i skønne ferielejligheder i centrum af byen til overraskende fornuftige priser, og selvfølgelig tilbyder vi også hoteller i Prag. Husk på, at det som regel er billigere at lade os hjælpe med en individuel rejse i stedet for en færdiglavet pakkerejse. Og som individuel Prag turist bestemmer du selv det hele - selvfølgelig også, hvornår du gerne vil ankomme og hvor længe, opholdet skal vare. Større valgfrihed skal du lede længe efter. Du kommer ikke til at savne information og vejledning. Det er nemlig Prag Ekspertens særlige styrke.

Prag Eksperten bor selv i byen og kender selvfølgelig de spændende seværdigheder, som den smukke hovedstad er blevet så kendt for. Du kan i øvrigt læse om dem på min hjemmeside www.prag-udflugter.dk, hvor jeg har skrevet en artikel om Prags Seværdigheder

Traditionel eller utraditionel Prag turist?

Men uanset om du ser dig selv som en traditionel Prag turist, der måske besøger byen for første gang, eller om du har været her før og gerne vil opleve de mere utraditionelle ting, så vil du have glæde af vores informationer, og du vil være glad for at vælge en komfortabel ferielejlighed som din base. Det er nemt og bekvemt - der er selvfølgelig sørget for sengetøj, håndklæder, rengøring osv - og det er billigt. Du sparer penge, selv om du får fordele.

Alle kunder kan gratis nyde gavn af Prag Ekspertens helt egen guidebog. Den indeholder masser af praktiske informationer, men den har også kapitler om alt det, du har brug for at vide som Prag turist: kunst, musik, øl, mad, restauranter, sikkerhed og så videre.

Allermest glæde vil du måske have af de mange helt konkrete aktivitetsforslag, som du kan vælge og vrage imellem og få inspiration til at planlægge din ferie med masser af spændende oplevelser - uanset om du vælger den ene eller anden indgangsvinkel til at være Prag turist.

Så tøv ikke, men udfyld allerede i dag kontaktformularen. Du kan også ringe på det danske telefonnummer 46 98 05 07 eller skrive en e-mail. Uanset hvilken metode, du vælger, vil du modtage en lang række forslag til indkvartering komplet med priser og beskrivelser. Det er helt gratis og uforbindende. Så der er egentlig ikke noget at tabe, er der?

 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker