Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prag teater

Teater i PragPrag har masser af teater og andre spændende kulturelle tilbud at byde på - og her hos os kan du få konkrete råd om booking af billetter med videre. Prag Eksperten bor i Prag og kender de relevante steder.

Book en god og rummelig ferielejlighed hos os - i centrum af byen. Det vil du have stor glæde af, hvis du har planer om at opleve Prag teater, musik, og opera. Så har du bare restauranterne og teatrene indenfor gå-afstand. Og den centrale beliggenhed betyder, at du kan smutte forbi din feriebolig en eller flere gange i løbet af dagen og få et hvil og genvinde energien.

Byferie er hårdt arbejde. Men lad os vejlede dig, så du kan slappe af og alligevel få noget ud af det - og have både tid og penge til at nyde de mange gode muligheder i Prag. Teater, ballet og opera findes i høj klasse, men til priser, som er langt lavere end f.eks. i Danmark.

At du så samtidig sparer penge ved at lade os indkvartere dig og dine venner i en god lejlighed, hvor vi selvfølgelig sørger for alt det besværlige med f.eks. sengetøj, håndklæder og rengøring - det er jo bare endnu et plus.

Skriv en e-mail, send formularen eller ring med det samme på 46 98 05 07. Så vil vi lave et godt tilbud, helt uforpligtende og helt gratis. Og så er du jo allerede halvt på vej til at tage plads i et smukt og spændende Prag teater!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker