Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prag seværdighederDet astronomiske ud på Staromestske namesti er en af de kendteste Prag Seværdigheder

Prag seværdigheder og attraktioner kan du få gode tips og ideer til på hjemmesiden. Som leverandør af ferielejligheder i Prag finder du her gode og billige lejligheder som næsten alle er centralt beliggende i gåafstand til de mange Prag seværdigheder. Din ferie kan planlægges nøjagtig, som du ønsker, og du sørger selv for transporten, mens der er sørget for overnatning, når du når frem.

Seværdigheder i Prag

Seværdigheder i Prag kan du få information om hos Prag Eksperten. Her kan du booke lejligheder til priser lavere end hotellerne i Prag. Du arrangerer selv transporten dertil og bor midt i hjertet af de mange fantastiske seværdigheder i Prag. Du kan naturligvis få råd og vejledning omkring booking af tog, bus eller fly samt forslag til Prag seværdigheder hos Prag Eksperten. Du kan læse mere om Prag og indkvartering på prag-eksperten.dk.

En storby ferie i Prag byder på noget for enhver. Prag Eksperten er din individuelle rejsepartner med garanti for en god og personlig service hver gang, du vil holde ferie i Prag. Du får desuden adgang til en udførlig guidebog med bl.a. gode restauranter og spændende seværdigheder i Prag. Byen har det hele, og Tjekkiet er et billigt rejsemål. Prag seværdigheder er der mange af, og du bør ikke gå glip af en eneste. Bo centralt og du har alle seværdigheder i Prag lige udenfor døren.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 

Søger du Prag seværdigheder, så læs mere på www.prag-eksperten.dk


 • Tjekkiet attraktioner
  Søges Tjekkiet attraktioner, kan det være fordi, man ønsker at rejse til Prag og se nogle spændende seværdigheder. Når man bestiller indkvartering gennem os, kan man få en individuel guidebog med fine Tjekkiet attraktioner.

 • Teater i Prag
  Teater i Prag er altid en oplevelse værd. Har du brug for overnatning i gode og billige lejligheder, kan indkvartering bookes via hjemmesiden. Her kan du også få gode tips til ferien, så er du sikker på ikke at gå glip af noget, eksempelvis teater i Prag. Som specialist i Prag overnatning arrangeres leje af suveræne lejligheder, som alle er centralt beliggende.

 • Turist Prag
  Som turist i Prag er der meget at se og opleve. Du finder billig overnatning i lejlighed her. De fleste af lejlighederne er beliggende i byens centrum, og du har alle attraktioner og seværdigheder i gåafstand. Du kan få information om alt, hvad der er værd at vide som turist i Prag hos Prag Eksperten.

 • Prag overnatning
  En Prag overnatning i gode og billige lejligheder kan bookes via hjemmesiden. Her kan du også få gode tips og ideer til storbyferien, så du er sikker på ikke at gå glip af noget. Med en Prag overnatning får du her gode lejligheder hvor mange er centralt beliggende i hjertet af byen. Din ferie i Prag kan planlægges nøjagtigt, som du ønsker.

 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker