Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prag rejse

En Prag rejse kan arrangeres året rundtEn Prag rejse kan arrangeres året rundt, og på denne side kan du finde alle de tips og tricks, du har brug for. Du kan få individuelle råd og vejledning fra Prag Eksperten, som bor i byen og ikke beskæftiger sig med andet end at hjælpe danske gæster med at tilrette den bedst mulige billige, frie og individuelle rejse til Prag.

Læs om vores skønne ferieboliger, bliv inspireret af vores online guide, læs insidertips til at finde gode restauranter og spisesteder i Prag – og bliv hjulpet hele vejen igennem din planlægning af en skøn Prag rejse.

Siden starten i februar 2005 har Prag Eksperten hjulpet en stadigt voksende skare af rejselystne danskere til at få mest muligt ud af deres tid og penge på en dejlig Prag rejse. Du kan læse nogle af deres kommentarer på siden med referencer.

Det er ikke uden grund, at også en stor del af disse mennesker vælger at komme igen og igen. Prag kan man ikke få nok af – året rundt er byen fuld af gode oplevelser og en dejlig atmosfære, som kombinerer storbyens muligheder med den intime og hyggelige stemning, der er i byens mange små, krogede gader fra middelalderen. Prag er på én gang en moderne metropol og en ”tidslomme”, hvor du fornemmer historiens vingesus. Lad os hjælpe med tilrettelæggelsen af det, der for netop dig vil være den bedste Prag Rejse.

Hos os vælger du frit på alle hylder: hvor vil du bo, hvilken standard ønsker du, hvordan vil du helst rejse og ikke mindst: hvornår passer det allerbedst i dine planer at foretage din Prag Rejse? Fordi vi arrangerer hver enkelt tur individuelt, er der ingen stive regler om bestemte ugedage eller datoer, du skal tage hensyn til. Alligevel er den individuelle Prag rejse ikke dyrere end en pakkerejse – ofte tværtimod, især når man tager de attraktive beliggenheder af vore skønne ferieboliger i betragtning.

Hvad kan du risikere? Intet! Du kan få gratis og uforpligtende overblik over dine mange muligheder, hvis du udfylder kontaktformularen, sender en e-mail (husk datoer og antal personer) eller simpelthen ringer på vores danske telefonnummer: 46 98 05 07.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker