Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prag kultur og underholdning

Prag har kultur og underholdning for enhverHvis der er noget, du for alvor kan forvente at finde i Prag, så er det kultur og underholdning.

Uanset om du er til opera, klassiske koncerter, jazz, blues, elctronica med gode dj's eller en hyggelig aften på en restaurant med stille klavermusik i baggrunden - så findes det her.

Lad os hjælpe dig med at planlægge en tur. Vi kan indkvartere dig i centrum af Prag. Kultur og underholdning vil være lige om hjørnet.

Vore kunder roser os for den grundige information, de modtager, samtidig med, at de på deres individuelle tur har frihed og sparer penge. Du kan læse i vores online guide og få en fornemmelse af, hvordan vi informerer om Prag, kultur og underholdning.

Men du har selvfølgelig brug for mere end det. Derfor sørger vi også for nyttige praktiske informationer om ankomst, trafik, sikkerhed, restauranter og meget mere. Både i det informationsbrev, du modtager som kunde. Men også i den unikke guide bog, som alle kunder får gratis, og som kun findes her. Foruden Prag kultur og underholdning kan du også læse om en meget lang række gennemprøvede og spændende aktivitetsforslag.

Gør dig selv en tjeneste og tag kontakt til os med det samme. Det er nemt, du kan ringe på det danske nummer (46 98 05 07) eller udfylde den overskuelige formular - eller sende en e-mail. Du vil så modtage et fuldstændig gratis og uforpligtende tilbud, tilpasset netop dine behov. Du kan vælge og vrage, og derefter kan du bare glæde dig til at komme til Prag, hvor kultur og underholdning venter på at blive opdaget!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker