Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prag ferie

Prag ferie? Få vejledning herLad os hjælpe med planlægningen af din Prag ferie - det vil du ikke fortryde! Året rundt er der masser af muligheder, uanset om I er få eller mange - vi finder en løsning, der passer lige til jer.

Lad dig forkæle med plads og komfort i en af vore skønne ferielejligheder i det centrale Prag. Vi sørger for det praktiske, så du ikke selv skal medbringe hverken sengetøj, håndklæder eller lignende - og vi gør naturligvis også rent. Du skal bare glæde dig over, at du sparer penge, mens du kan føle dig afslappet på din Prag ferie!

Og du kommer ikke til at kede dig! Vi tilbyder selvfølgelig spændende ture og udflugter i Prag på dansk - gennem hjemmesiden Prag udflugter. Men hvis du også gerne vil opleve byen på egen hånd, så glæd dig over, at vi sørger for en gratis guidebog med masser af praktiske informationer, kapitler om f. eks. shopping, mad, restauranter og øl - og så et langt afsnit med forslag til aktiviteter til din Prag ferie.

Kig dig omkring her på hjemmesiden, undersøg f.eks. online guiden eller vore mange lejligheder. Men husk endelig at vende tilbage og bede om et konkret tilbud på overnatning til din Prag ferie. Du kan nå os via kontaktformularen, vores danske telefon (46 98 05 07) eller via e-mail. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende, så det risikerer du ikke noget ved - andet end måske at blive fristet!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker