Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Det astronomiske ud på Staromestske namesti - Den Gamle RådhuspladsGæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 

Prag Efterårsferie

En Prag Efterårsferie er en oplagt mulighed. Nyd uge 42 sammen med familie og venner i Tjekkiets pragtfulde hovedstad. Og lad Prag Eksperten hjælpe med alt det praktiske.

Hos os kan du få en individuel ferie, helt efter dit eget hoved - men med hjælp og vejledning på dansk. Og naturligvis ikke dyrere, selv om vi klarer det meste. Vi sørger for overnatninger i en af de ca. 170 dejlige og centrale ferielejligheder, vi arbejder sammen med. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe med f.eks. afhentning i lufthavnen eller på banegården - og naturligvis løse parkeringsproblemet, hvis du kombinerer bilferie og Prag efterårsferie. Vi sørger også for, at du har fået konkrete informationer, som knytter sig til netop din rejseform, således at du ikke skal føle dig usikker på noget område. Det hele er på dansk.

Alle vore gæster modtager gratis adgang til omfattende dansk guidebog om Prag. Her kan du finde information om alle de praktiske forhold, du har brug for, og du kan læse om tjekkisk øl, mad, kunst, museer, musik, sikkerhed og meget mere. Men du kan også have gavn af de mange konkrete forslag til aktiviteter, som kan opleves på egen hånd og dermed være med til at give en mere spændende Prag Efterårsferie.

Vil du hellere deltage i gode udflugter i Prag på dansk - eller bare supplere dine egne oplevelser - så kig nærmere på vores hjemmeside www.prag-udflugter.dk. Der kører selvfølgelig fuldt program i hele uge 42, og du kan også her vælge frit og sammensætte programmet helt efter dit eget hoved. Udflugterne er åbne for alle.

Kig dig omkring her på siden og skynd dig så at tage kontakt til os. Det kan du gøre via e-mail, du kan ringe til os (46 98 05 07, dansk nummer) eller du kan sende kontaktformularen. Så vil vi udarbejde et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i netop dine behov. Men skynd dig. Der er rift om de gode og billige lejligheder, der danner en perfekt ramme om en Prag Efterårsferie!


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker