Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prag attraktioner

Uret her er en vigtig prag attraktionPrag attraktioner kan du få masser af information om her på hjemmesiden. Læs online guiden og bliv meget klogere.

Men du kan få meget mere end det. Hvis du vælger billig og komfortabel indkvartering i en af vore gode og centralt beliggende ferielejligheder, sparer du ikke kun penge - du får også grundig service og vejledning i alle dele af planlægningen af din ferie.

Desuden modtager du - ligesom vore andre gæster - helt gratis adgang til vores egen guidebog på dansk om Prag. Attraktioner, aktiviteter, mad, øl, sikkerhed, valuta osv. osv. Det hele vil du kunne finde informationer om i denne bog.

Vores gode indkvartering er til lave priser, men vi kan ikke have alle priser online her på hjemmesiden, da vi ofte kan give et endnu bedre bud end det, du finder i priseksemplerne. Vi sørger selvfølgelig for alt det praktiske (du skal ikke selv medbringe håndklæder, sengetøj eller andet, heller ikke gøre rent), og vi kan hjælpe med f.eks. parkering eller transport fra/til lufthavn eller banegård.

Derfor: tag kontakt via vores danske telefonnummer (46 98 05 07), send en e-mail eller benyt kontaktformularen. Det er helt uforpligtende, og så sender vi et omfattende udbud af dejlige lejligheder med priser og beskrivelser, så du kan komme i gang med at planlægge alle de spændende Prag attraktioner, du gerne vil opleve.

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker