Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
 

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Højdepunkter

Prag aktiviteter

Du kan få meget at vide om Prag Aktiviteter herDer er mange Prag aktiviteter at vælge imellem, og ser man sig for, er de fleste til langt lavere priser end i f.eks. Danmark. Uanset om du er til teater, opera, vildt natteliv, shopping, vandlande eller noget helt andet. Lad os hjælpe dig med at tilrettelægge det perfekte ophold i Prag - til gode priser og med masser af service.

Her hos os vil du blive godt klædt på inden din rejse, og du kan forvente at have masser af information om Prag Aktiviteter. Vi forsyner nemlig alle vore gæster med gratis adgang til en omfattende guide bog på dansk. Den indeholder bl.a. en meget lang række forslag til nogle af de aktiviteter, man kan foretage sig i Prag.

Selvfølgelig er der også kapitler om f.eks. sikkerhed, generelle praktiske forhold, valuta, mad, øl, musik, kunst og meget, meget mere. Her på hjemmesiden finder du desuden en omfattende online guide om Prag - her er alle selvfølgelig velkomne til at suge informationer til sig. Du skal også huske at kippe på vores komplette program over ture og udflugter i Prag www.prag-udflugter.dk

Lad os sørge for det hele for dig: indkvartering, parkering eller transport fra/til lufthavn eller banegård - og selvfølgelig alt du behøver at vide om Prag Aktiviteter!

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Salg af smukke smykker