Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk takst)
+420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
Find Prag Eksperten på facebook
Besøg os på Facebook

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden
Læs Mere

Wellness i Prag - pakkeløsning med wellness og luksus middag

Wellness og forkælelse i PragPrag byder på smukke og spændende oplevelser året rundt. Og nu kan du også gennem Prag Eksperten booke en herlig wellness oplevelse med inkluderet 4 retters luksusmiddag. Total forkælelse!

Tjekkiets wellness muligheder findes oftest i de kendte kurbyer, f.eks. Marianske Lazne (på tysk Marienbad) og Karlovy Vary (på tysk Karlsbad). Men selve Prag er ikke specielt kendt for den form for forkælelse.
Et par af de dyreste luksus hoteller tilbyder wellness centre - men til høje priser. Og en del steder tilbydes Thai massage. Men hvad er nu lige Thai massage? Og er kvaliteten mon i orden?

Glæd dig til den dejlige 4-retters gourmet menu som er inkluderet i vores wellness pakkePrag Eksperten har beslutter at gøre noget ved sagen - gennem vores hjemmeside for udflugter og ture i Prag på dansk har vi lavet en komplet luksuspakke med wellness og gourmet-middag. Kvaliteten er i top - begge dele er naturligvis gennemprøvet. Og prisen er til at bære.
For at give dig bedst mulig afslapning har vi sørget for det hele fra det øjeblik, du træder ind i massase studiet Stonehouse: Du slapper af med en flaske god tjekkisk "champagne" (Bohemian Sekt), du får fuldkrops massage, som også inkluderer behandling med varme sten, og bagefter kører vores chauffør dig til den dejlige restaurant U Emy Destinnove, hvor en lækker og fantasifuld 4-retters luksus menu venter dig - og naturligvis også en gratis velkomst drink efter eget valg.
Læs mere om Prag Udflugters dejlige Prag-pakke med wellness og luksus middag.

Det astronomiske ud på Staromestske namesti - Den Gamle RådhuspladsOg husk så også, at Prag Eksperten er specialist i at arrangere individuelle rejser i Prag med et enestående stort udvalg af dejlige ferielejligheder til fornuftige priser, et højt informations- og serviceniveau og sidst, men ikke mindst, gratis adgang til helt unik guidebog om Prag.
Bed om et uforpligtende og gratis tilbud - eller skriv en e-mail med dine behov - eller ring på det danske nummer 46 98 05 07
 

 

Kør selv - tag toget - flyv!

Prag Eksperten specialiserer sig at arrangere indkvartering i gode lejligheder i centrum af Prag.

Hos Prag Eksperten får hver enkelt kunde individuel vejledning og den bedst tænkelige service - og det til priser pr. overnatning, som ligger langt under hoteller med tilsvarende beliggenhed.

Hotelværelser i Prag er dyre - lige så dyre som i andre europæiske metropoler. Lad Prag Eksperten finde en dejlig lejlighed i stedet. Så bor du centralt, har god plads og privatliv!

Gæsterne forsynes med en grundig guidebog til Prag. Og der er mulighed for at få hjælp til at arrangere udflugter, vejledning til at booke teaterbilletter, finde en hyggelig restaurant og evt. hjælp med tilrettelæggelse af selve turen til Prag. Alle disse services er inkluderet i prisen - hos Prag Eksperten er kunden i centrum!

 


 
Copyright (C) 2022 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

Billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag -bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag - Wellness i Prag
Blog med blandt andet lækre mad- og bageopskrifter - udforsk Lausenheim universet