Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk takst)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
Find Prag Eksperten på facebook
Besøg os på Facebook

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

Pris eksempler

Prags smukke slot troner over Moldau floden

Billig overnatning i ferielejligheder i Prag

 


Bed om et uforpligtende tilbud allerede i dag - og du vil forhåbentlig opleve, at en del af priserne faktisk er LAVERE end nedenstående eksempler.

For at få præcist overblik over billige overnatninger i Prag, udfyld kontaktformularen, send en e-mail eller ring på det danske nummer 46 98 05 07. Der er god chance for at finde endnu billigere priser end nedenstående, som er angivet "forsigtigt" - dvs. hellere skrevet for højt end for lavt, så der ikke kommer en ubehagelig overraskelse i form af højere priser - men måske tværtimod.

Det er helt gratis og uforpligtende at bede om et tilbud - det eneste, du risikerer er, at, du bliver begejstret og tager af sted :-)

 

Med i prisen for overnatninger får du Prag Ekspertens vidtgående service, som består af følgende:

 1. Vejledning omkring planlægning af transporten. Ved bilrejser evt. ruteplaner og ved togrejser evt. booking af billetterne. Flybilletter er mere "ømtålelige", så dem skal man selv booke - men der ydes grundig vejledning. Du kan kombinere billige flybilletter med vores fleksible overnatning og få en bedre og billigere tur, end hvis du købte en pakkerejse. Hos os får du total frihed med lave priser på overnatningen.

 2. Den hjælp der i øvrigt ønskes i forbindelse med planlægning, vejledning, forslag til booking af aktiviteter i Prag mm.

 3. Alle kunder modtager gratis adgang til download af Prag Ekspertens guidebog, som ikke findes andre steder. Guidebogen giver et grundigt indblik i de praktiske forhold og indeholder kapitler om mad, øl, restauranter, sikkerhed, natteliv, museer, musik mm. Men måske allervigtigst, så indeholder bogen et omfattende kapitel, som giver forslag til aktiviteter i Prag, således at man er godt hjulpet, når man planlægger, hvad man gerne vil opleve. Aktivitetsforslagene bygger på erfaring med rådgivning af hundredvis af individuelt rejsende og tager højde for, at danske rejsende har deres eget særpræg, som måske ikke passer med f.eks. tyske eller engelske gæsters ønsker. Se evt. referencer

 

Eksempler på transportudgift:

 • Tog, DSB Orange: ca. kr. 1.450-1.850,- pr. person (bestilles helst ca. 3 måneder før afrejse)
 • Fly fra København: ca. kr. 1.000-1.300,- pr. person (bestilles tidligst muligt for at opnå den lave pris)
 • Fly fra f.eks. Aalborg: ca. kr. 2.250,- pr. person (bestilles tidligst muligt for at opnå den lave pris)
 • Fly fra Billund: fra ca. kr. 1.300,- pr. person
 • Biltransport: ca. 800-1.100 km. hver vej.

Prag Eksperten kan ikke garantere, at netop de viste lejligheder er ledige på det ønskede tidspunkt, men der vil så kunne findes fuldt tilfredsstillende alternativer blandt de mange lejligheder, med billig overnatning, der er til rådighed i Prag.

 

Priseksempler i normalsæson (fra marts til midten af november - inklusiv den danske efterårsferieferie!). Nedenstående priser er ikke 100% præcise - nogle steder kan der været stigninger. Men det er faktisk mere sandsynligt, at priserne vil vise sig at være lavere end nævnt her.  Spørg gerne konkret, det er helt uforpligtende, og der er langt flere lejligheder at vælge mellem end nedenstående.

Vi ville gerne have bragt endnu flere priser. Men vi samarbejder med forskellige udlejere, som har forskellige systemer. Så det ville muligvis blive misvisende, og det er vi ikke interesserede i.

Men bed om et konkret tilbud på billig overnatning i Prag. Det koster ikke noget som helst, og du vil forhåbentlig blive positivt overrasket!

 

Priserne er pr. overnatning - og inkluderer den fulde service fra Prag Eksperten:

 

Lejlighed (klik på navnet for beskrivelse og billeder)

Pris

Benediktska V, 1-4 personer

855

Dlouha A, Dlouha B eller Dlouha C, 1-3 personer   

4 personer

6 personer

1.602

1.692

1.926

Jilska 3-værelses B1 eller B2, 1-5 personer 1.368
Jiraskovo Namesti Medium, 1-5 personer (rabat ved 6+ overnatninger) 1.314
Jiraskovo Namesti Stor, 1-6 personer (rabat ved 6+ overnatninger) 1.494
Jiraskovo Namesti Extra Stor, 1-7 personer (rabat ved 6+ overnatninger) 1.755
Jungmannova 4-værelses, 1-7 personer 1.755

Klimentska XL

4 personer

5 personer

6 personer

7 personer

8 personer

9 personer

10 personer

11 personer

1.071

1.179

1.287

1.359

1.431

1.503

1.575

1.647

Pricna 3-værelses, 1-6 personer (rabat ved 6+ overnatninger) 1.494
Pricna 4-værelses, 1-7 personer (rabat ved 6+ overnatninger) 1.836
Pstrossova 3-værelses, 1-4 personer 1.287

Spanelska, 1-6 personer 

1.494

Templova 3-værelses 1. sal eller 3. sal, 1-4 personer 1.080

Vlasska 2, 1-4 personer

1.036

Vlasska 3, 1-2 personer

856

NB: priserne kan variere  - men man modtager altid et konkret tilbud med de præcise, aktuelle priser! Vi finder ofte muligheder for billig overnatning til dig.

Priserne i højsæsonen er som hovedregel ca. 30-50% højere end prisen i normalsæson. Højsæson er jul, påskehelligdagene samt perioden lige omkring d. 1. maj. Nytår er topsæson - her er priserne en del højere end i højsæsonen, og nogle udlejere opererer med et mindste-antal overnatninger. Men bed alligevel om et tilbud - det kan sagtens lade sig gøre at fejre nytår i Prag!

Der er omkring 170 lejligheder til rådighed, og måske nogle af de ovenstående er optaget. Men ved en forespørgsel vil man få tilbudt et bredt udvalg, komplet med billig overnatning, priser, beskrivelser og billeder.

Se flere lejligheder her

Transporten:

Transportomkostningerne til Prag og hjem igen kan variere. Her skal blot gives nogle eksempler, som er typiske:

 1. Kør-selv: Der er ca. 800-1100 km. til Prag afhængigt af, hvor man bor i landet. Nøjes vi med at regne med omkostningerne til brændstof i en mellemklassebil, så vil det koste ca. 1400-1800 kr. i alt for en "bilfuld". Pris pr. person: ca. kr. 450-1400

 2. Tag toget: DSB Orange og Orange+ er gode muligheder, og de gør, at en togbillet tur/retur ofte kun kommer til at koste ca. kr. 1.450-1.850 pr. person, afhængigt af bopæl og antal rejsende. Det er billigst at rejse flere sammen. Bemærk at børn under 15 år rejser gratis ifølge med forældre. Eneste udgift her er pladsbilletterne. For at opnå den laveste pris skal billetterne bestilles tidligst muligt, dvs. 3 måneder før afrejse.

 3. Flyv: Her er det ret vanskeligt at angive priser. Er man i rigtig god tid, kan man få en returbillet fra København for ca. kr. 1.000-1.300 og fra f.eks. Aalborg for ca. kr. 2.250. Er man i mindre god tid, bliver det en del dyrere. Af og til er der slagtilbud på flybilletter.

 

 

Prag Ekspertens lejligheder er rigtigt gode bud på billig overnatning i Prag.

Her på siden kan du se nogle eksempler - men det er i virkeligheden bedre at bede om at få tilsendt et tilbud via e-mail, for så får du et hel konkret overblik her og nu. Og der er god chance for, at der i tilbuddet vil være bedre priser på billig overnatning end nævnt på denne side.

Tøv ikke, kontakt os allerede i dag ved hjælp af kontaktformularen. Du kan også ringe på dansk nummer 46 98 05 07 eller skrive en e-mail.

Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende at modtage sådan et tilbud på billig overnatning i Prag!

 
Copyright (C) 2022 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag - bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag
Blog med blandt andet lækre mad- og bageopskrifter - udforsk Lausenheim universet