Prag Eksperten - din individuelle rejsepartner   Prag Eksperten /ved Laus Sørensen
Rumunska 8
120 00 Praha 2
Tjekkiet
tlf.: 42 83 88 55 (dansk takst)
00420 776 819 223 (tjekkisk mobil)
laus@prag-eksperten.dk
Find Prag Eksperten på facebook
Besøg os på Facebook

Kontakt

Booking

Hvordan

Lejligheder

 

Prags smukke slot troner over Moldau floden

Vigtig information om parkering i Prag

Biler, som parkerer ulovligt, påsættes denne spærringHUSK: alle, som rejser til Prag kan have glæde af vore mange ture og udflugter i Prag på dansk til gode priser, velegnede for både børn og voksne. Også transport fra/til lufthavnen. Tjek siden www.prag-udflugter.dk - det vil du ikke fortryde!

I alle de centrale distrikter i Prag er der indført stramme restriktioner vedrørende parkering på gaden - de såkaldte "blå zoner"

I disse zoner, som dækker distrikterne 1, 2, 3, 5, 6 og 7 er det kun tilladt at parkere, hvis man er fast beboer med registreret adresse og tilhørende parkeringstilladelse.

Som turist må du aldrig parkere i disse zoner. Ved overtrædelse vil din bil i heldigste fald blive udstyret med en anordning på et af hjulene, som forhindrer at bilen kan køre. Mere sandsynligt er det, at bilen vil blive kørt væk på en kranvogn.

DU SKAL MED ANDRE ORD SOM TURIST IKKE KALKULERE MED AT PARKERE PÅ GADEN I LÆNGERE TID I CENTRUM AF PRAG

Du kan godt slippe af sted med at holde der ganske kort, mens du f.eks. læsser af eller på bilen. Men du bør under ingen omstændigheder parkere der i længere tid og forlade bilen.

Man risikerer, at bilen bliver fjernet, hvis man parkerer ulovligtVisse steder er der mulighed for parkering på gaden med parkeringsbillet, som købes i en automat på stedet. Her må man maksimalt parkere f.eks. 6 timer om dagen på hverdage. I weekender og aftener kan det muligvis være tilladt at parkere i længere tid. Orienter dig grundigt på de opsatte skilte eller på billetautomaten.

Hvis du som turist ønsker at parkere på gaden er du henvist til f.eks. Prag 10.

Der er flere parkeringshuse i centrum af Prag. Du skal regne med en pris på 30-40 Euro pr. døgn.

Du kan også vælge at lade Prag Eksperten finde garage eller parkering til dig. Det koster typisk 15-20 Euro pr. døgn. Det kan ikke garanteres, at parkeringen vil være lige ved lejligheden, men de færreste bruger bilen i løbet af ferien, og de offentlige transportmidler er effektive, når du vil hente eller bringe bilen. Og det vil være rart ved ankomsten at vide, at der er styr på denne del - så slipper du for en del stress.

Jeg tjener ikke på denne service - den er forbundet med en del logistik-arbejde og tilbydes udelukkende til Prag Ekspertens egne kunder (altså som en service, der alene knytter sig til booking af indkvartering gennem Prag Eksperten).

 

 

Inden du kører i bil til Prag, bør du have helt styr på, hvordan du vil parkere hernede. Som i enhver anden storby er det ikke nemt at finde en parkeringsplads - og p-husene kan være en særdeles dyr fornøjelse.

Lad Prag Eksperten hjælpe dig - så slipper du for stress og nervøsitet, også på dette område

 
Copyright (C) 2022 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes

Prag info - Kør selv - Ferie i Prag - Rejser til Prag - Billige rejser - Parkering i Prag - Prag info - Billig overnatning - Ferielejligheder - Prag efterårsferie - Ferie i Tjekkiet

billige flybilletter til Prag - Storbyferie Prag - bilferie - bilferie kør-selv Prag - billig rejse til Prag - bil-ferie kør selv - ferielejligheder - kør-selv ferie - miniferie i Prag - Togrejse til Prag
Prag rejse - Prag turist - rejser Prag - flyrejser til Prag - Restauranter i Prag - flyv til Prag - forlænget weekendtur til Prag - ferieboliger i Prag - billige flyrejser til Prag
Blog med blandt andet lækre mad- og bageopskrifter - udforsk Lausenheim universet