Vodickova 38 – Prag 1

 

Beliggenheden lige ved Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) i hjertet af byen er helt i top! Alt er i gå-afstand, både seværdigheder, shoppingmuligheder og byens natteliv. Statsoperaen ligger 5 minutter fra lejligheden for enden af Vaclavske Namesti, ved siden af det imponerende National Museum, og også til den gamle rådhusplads (Staromestské Namesti) er der kun omkring 5 minutter til fods. Trænger man til en smule ro midt i storbyen, ligger den smukke, gamle franciskanske have, Franziskanska Zahrada, lige ved siden af. Et sjældent åndehul midt i byen med smukke planter og hyggelige kroge med bænke.

Der er 6 lejligheder til rådighed i ejendommen. De er alle udstyret ens, men der kan være forskelle i indretningen mm.

 

Møbleringen og udstyret er i en god standard, og lejlighederne er renoveret ved indgangen til sæson 2010. Lejlighederne er bl.a. udstyret med sikkerhedsbox, satellit tv, ddv-afspiller, cd afspiller, radio, køleskab, kaffemaskine, kogekande, mikrobølgeovn, hårtørrer samt strygegrej. Der er adgang til trådløst internet.

 

Lejlighederne har aircondition, hvilket kan være en stor fordel i sommermånederne, hvor temperaturen ofte kryber op på den anden side af 30 grader. Det koster dog ca. kr. 35,- ekstra pr. døgn at have adgang til aircondition.

 

 

 

Nr. 50

Nr. 51

Nr. 52

Nr. 53

Nr. 54

Nr. 55

 

Billeder fra lejlighederne:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.