Vlasska 7, Prag 1 (Mala Strana)

 

Hyggelig lejlighed med antik atmosfære i stille gade i det smukke Mala Strana.

 

Charmerende, romantisk, gammel og smuk er alle ord, som hører til beskrivelsen af Mala Strana, et af de ældste kvarterer i Prag. De brolagte gader er mindre og snævrere end i resten af byen og er med til at bevare indtrykket af byen, som den så ud for 3-400 år siden, især om vinteren, hvor sneen og tågen over floden Moldau er med til at understrege idyllen. Samtidig er der kun 10 minutter til fods til Prags oprindelige gamle bydel på den anden side ad floden – og ruten inkluderer Karlsbroen!

 

Lejligheden ligger på anden sal i en velbevaret bygning fra 1500-tallet. De tykke mure er ikke kun med til at bidrage til den historiske stemning, men fungerer også som afkøling, hvis sommervarmen bliver høj. Adgangen til lejligheden er fra ejendommens gård, hvor man går ind fra en charmerende svalegang.

Beboelsen er på 45 m2 og består af soveværelse, køkken, entre, badeværelse og separat toilet. Soveværelset er møbleret med 2 antikke enkeltsenge, som også kan fungere som dobbeltseng. Der er fine gamle sengeborde i samme stil. I køkkenet er spisebord og stole, også i gammel stil. Selve køkkenet er enkelt med bl.a. køleskab og kogeplader, og det er fint at tilberede morgenmaden her - men man skal ikke forvente udstyr til de store gastronomiske udfordringer. Badeværelset er moderniseret og har bruser. Toilettet ligger i et rum for sig selv, lige ved siden af badeværelset.

 

Lejligheden har gratis adgang til trådløst internet (WiFi) - men der er ikke TV.

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2013 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.