Vlasska 3, Prag (Mala Strana)

 

Dette er en god lejlighed på ca. 45 kvadratmeter beliggende på stueetagen i en historisk og traditionel ejendom - dog uden elevator. Bygningen er ca. 400 år gammel og fremstår nænsomt restaureret udenpå - men lejligheden er naturligvis moderniseret. Lejligheden har smukt hvælvede lofter, hvilket tilfører en særlig atmosfære.

Charmerende, romantisk, gammel og smuk er alle ord, som hører til beskrivelsen af Mala Strana, et af de ældste kvarterer i Prag. De brolagte gader er mindre og snævrere end i resten af byen og er med til at bevare indtrykket af byen, som den så ud for 3-400 år siden, især om vinteren, hvor sneen og tågen over floden Moldau er med til at understrege idyllen. Samtidig er der kun 10 minutter til fods til Prags oprindelige gamle bydel på den anden side ad floden – og ruten inkluderer Karlsbroen!

Beboelsen består af et soveværelse med to meget smukke, gamle enkeltsenge, en hall og et moderne køkken med spiseplads og bl.a. mikrobølgeovn. I badeværelset er der brus og WC. Lejligheden er desuden udstyret med vaskemaskine, telefon og cd/radio.

 

Lejligheden har gratis adgang til trådløst internet (WiFi) - men der er ikke TV.

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.