Vlasska 2, Prag 1 (Mala Strana)

 

Dette er en god 2-værelsers lejlighed på ca. 50 kvadratmeter beliggende i stueetagen af en historisk ejendom uden elevator. Lejlighedens lofter er hhv. hvælvede eller bemalede: i køkken og badeværelse er de hvælvede og i soveværelse og stue bemalede – den originale udsmykning, som er mere end 400 år gammel!

Fra lejligheden er der kun ca. 10 minutters gang gennem bydelen Mala Strana til det imponerende borgområde. Charmerende, romantisk, gammel og smuk er alle ord, som hører til beskrivelsen af Mala Strana, et af de ældste kvarterer i Prag. De brolagte gader er mindre og snævrere end i resten af byen og er med til at bevare indtrykket af byen, som den så ud for 3-400 år siden, især om vinteren, hvor sneen og tågen over floden Moldau er med til at understrege idyllen. Samtidig er der kun 10 minutter til fods til Prags oprindelige gamle bydel på den anden side ad floden – og ruten inkluderer Karlsbroen!

Beboelsen består af et soveværelse med to enkeltsenge, som kan skubbes sammen til dobbeltseng, stue med dobbelt sovesofa, et moderne køkken med spiseplads og bl.a. kaffemaskine, ovn, køleskab og mikrobølgeovn. Der er naturligvis også badeværelse med kar/brus og wc. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine, telefon til lokale samtaler samt en cd-radio – men der er ikke TV.

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.