Vaclavske Namesti, lejlighed 704:

 

Som man må forvente ud fra navnet er beliggenheden absolut central, midt på Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) i samme ejendom som stormagasinet Marks & Spencer. Man har således absolut alt indenfor rækkevidde, og der er oven i købet glimrende transportmuligheder med metro og sporvogne lige om hjørnet.

Det er muligt at forhåndsreservere en sikret p-plads i Marks & Spencers faciliteter sammen med bookingen. Det koster ca. € 18-20,- pr. døgn.

 

Hvis man ikke ønsker at lave morgenmad selv, har disse lejligheder en god aftale om morgenmads-servering i en restaurant i samme ejendom.

 

Denne lejlighed er på 53 m2 og ligger på 6. sal i en ejendom med elevator - beliggenheden på 6. sal er med til at dæmpe lyden af den pulserende og spændende plads/boulevard Vaclavske Namesti.

 

Der er plads til op til 5 overnattende gæster. Beboelsen består af et soveværelse med en enkeltseng og en dobbeltseng. Stuen har parketgulv, dobbelt sovesofa, spisebord, tv og veludstyret køkkenhjørne med køleskab, opvaskemaskine, gas-kogesektion, kaffemaskine, mikrobølgeovn, kogekande og almindeligt køkkengrej. Badeværelset har badekar, WC og hårtørrer. I entreen finder man video-dørtelefon og strygegrej. Lejligheden er desuden udstyret med trådløs internet adgang, dvd-afspiller, cd-afspiller samt værdibox.

 

Lejligheden har adgang til trådløst internet

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 31. marts 2012.