Vaclavske Namesti, lejlighed 701:

 

Som man må forvente ud fra navnet er beliggenheden absolut central, midt på Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) i samme ejendom som stormagasinet Marks & Spencer. Man har således absolut alt indenfor rækkevidde, og der er oven i købet glimrende transportmuligheder med metro og sporvogne lige om hjørnet.

Det er muligt at forhåndsreservere en sikret p-plads i Marks & Spencers faciliteter sammen med bookingen. Det koster ca. € 18-20,- pr. døgn.

 

Hvis man ikke ønsker at lave morgenmad selv, har disse lejligheder en god aftale om morgenmads-servering i en restaurant i samme ejendom.

 

Denne lejlighed er på 110 m2 og ligger på 6. sal i en ejendom med elevator - beliggenheden på 6. sal er med til at dæmpe lyden af den pulserende og spændende plads/boulevard Vaclavske Namesti.

 

Der er plads til op til 11 overnattende gæster. Beboelsen består af tre soveværelser hvoraf de to er indrettet enkeltseng  og dobbeltseng og det tredje er indrettet med tre enkeltsenge. Stuen har parketgulv, en dobbelt sovesofa, spisebord og satellit tv. Der er veludstyret køkken med køleskab, opvaskemaskine, gas-kogesektion, kaffemaskine, mikrobølgeovn, kogekande og almindeligt køkkengrej. Badeværelset har badekar, vaskemaskine og hårtørrer. Der er desuden et separat toilet. I entreen finder man video-dørtelefon og strygegrej. Lejligheden er desuden udstyret med trådløs internet adgang, dvd-afspiller, cd-afspiller samt værdibox.

 

Lejligheden har adgang til trådløst internet

 

Billeder fra lejligheden (der mangler desværre endnu billeder fra denne nyindrettede lejlighed - men man kan sammenligne med denne, som har samme stil og kvalitet: Vaclavske Namesti 6F:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 31. marts 2012.