V Lesicku 3-værelses A, Prag 5

 

Her er der tale om en 3-værelsers lejlighed i en god kvalitet - med plads til op til 9 personer (med brug af ekstra senge). Den ligger på 3. sal i en bygning med elevator. Der er rådighed over endnu en 3-værelses lejlighed samt en 2-værelses i samme ejendom, hvilket gør det til et godt valg for en lidt større gruppe.

 

Der er ingen grund til at blive forskrækket over, at lejligheden ligger i Prag 5 - det er stadig tæt på det centrale Prag, i udkanten af Mala Strana.

Charmerende, romantisk, gammel og smuk er alle ord, som hører til beskrivelsen af Mala Strana, et af de ældste kvarterer i Prag. De brolagte gader er mindre og snævrere end i resten af byen og er med til at bevare indtrykket af byen, som den så ud for 3-400 år siden, især om vinteren, hvor sneen og tågen over floden Moldau er med til at understrege idyllen. Samtidig er der kun 15 minutter til fods til Prags oprindelige gamle bydel på den anden side ad floden – og ruten inkluderer Karlsbroen!

Desuden er man ret tæt på Indkøbscentet Novy Smichov, som er Prags største, med bl.a. 2 biografer, et utal af specialforretninger og et Tesco "hypermarked" i 2 etager.

 

I lejligheden finder man:

 

  • Badeværelse med håndvask, bruseniche, bidet, hårtørrer, WC

  • 2 soveværelser, hvert med med enkeltseng og dobbeltseng, sengeborde og lamper

  • Stue med spisebord, 2 lænestole, dobbelt sovesofa, sofabord, satellit tv mm.

  • Køkken bl.a. med komfur, køkkengrej og porcelæn, køle/fryseskab, brødrister, mikrobølgeovn, kogekande og kaffemaskine.

billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.