U Obecniho Dvora 5-værelses, Prag 1

 

Denne imponerende penthouse lejlighed på 240 m2 er beliggende i hjertet af den historiske gamle bydel, Stare Mesto. Der er ganske kort til Staromestské Namesti (den Gamle Rådhusplads), som kun er 3-4 minutters gang væk, og også Karlsbroen ligger meget tæt på. Alle Prags spændende seværdigheder ligger lige i nærheden og venter på at blive udforsket.

Lejligheden, som er i to etager, har 4 rummelige soveværelser og der kan være op til 10 overnattende gæster i sengene, som er en blanding mellem dobbeltsenge og enkeltsenge og kan kombineres på forskellige måder.

Badeværelset på øverste etage har dobbelt håndvask, bidet, bruseniche og et stort hjørnebadekar med god plads til 2 personer. Badeværelset på nederste etage har bruseniche.

Den store stue med åben adgang til køkkenet har pejs, behagelige sofaer (heraf en sovesofa med plads til 2) og gode spisepladser. Der er pool bord. Der er naturligvis satellit tv og trådløst internet (WiFi). Køkkenet er udstyret med alt, hvad man har brug for, bl.a. kaffemaskine, elkedel, vaskemaskine, køle/fryseskab, mikrobølgeovn, komfur og brødrister.

Og sidst, men ikke mindst, så har lejligheden en dejlig stor sydvendt terrasse, som giver en fin udsigt over Prags hustage. Et perfekt sted at slappe af og måske få lidt kulør, selv om man er på storbyferie.

Lejligheden ligger på 5. sal i en bevaringsværdig ejendom - derfor uden elevator.

 

 

Billeder fra lejligheden: 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 20. oktober 2015.