Templova 4A:

 

Dette er én af fire nymøblerede lejligheder af høj kvalitet. Ejendommen ligger i Prags historiske centrum kun et par minutters gang fra den berømte gamle rådhusplads, Staromestske Namesti, hvor man finder mange (ganske vist ikke specielt billige…) fortovscaféer, smukke kirker og det astronomiske ur. Der er således let adgang til såvel byens seværdigheder som de spændende shoppingmuligheder.

Lejligheden ligger på 4. sal i ejendom med elevator. Den består af 3 rummelige soveværelser på ca. 25 kvadratmeter hver. Hvert soveværelse har 3 senge, som kan arrangeres efter behag – og naturligvis også flyttes mellem soveværelserne, hvis det passer bedre. Der er 3 badeværelser med badekar, bruser og WC. Lejligheden har et veludstyret køkken med kaffemaskine, køleskab, komfur, opvaskemaskine og strygegrej. Der er desuden satellit TV og radio i lejligheden.

 

Vær opmærksom på, at lejligheden indeholder 3 soveværelser, 3 badeværelser og rummeligt køkken - men ikke nogen stue. Så fælleshyggen foregår i køkkenet.

 

 Billeder fra Templova 4A:  

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 16. februar 2011.