Templova 4A:

 

Dette er en lejlighed med god plads og 3 separate soveværelser. Den er på i alt ca, 110 m2. Den ligger på 4. sal i en ejendom med elevator.

 

Ejendommen ligger i Prags historiske centrum kun et par minutters gang fra den berømte gamle rådhusplads, Staromestske Namesti, hvor man finder mange (ganske vist ikke specielt billige…) fortovscaféer, smukke kirker og det astronomiske ur. Der er således let adgang til såvel byens seværdigheder som de spændende shoppingmuligheder, herunder det berømte Palladium indkøbscenter. Næsten lige om hjørnet finder man desuden gode forbindelser med metro og sporvogne, hvis man gerne vil lidt længere omkring. Gaden, Templova, er en af de roligere gader i Stare Mesto (Gamle By)

Lejligheden ligger på 4. sal i ejendom med elevator. Den består af 3 rummelige soveværelser.. Hvert soveværelse har dobbeltseng og en dobbelt sovesofa . Der er 3 badeværelser med badekar, bruser og WC. Lejligheden har et veludstyret køkken med kaffemaskine, køleskab, komfur, opvaskemaskine og strygegrej. Der er desuden satellit TV og radio i lejligheden.

 

Vær opmærksom på, at lejligheden indeholder 3 soveværelser, 3 badeværelser og rummeligt køkken - men ikke nogen stue. Så fælleshyggen foregår i køkkenet.

 

 Billeder fra Templova 4A:  

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2019 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.