Stepanska 5-værelses med balkoner, Prag 1

 

Ejendommen ligger meget tæt på Vaclavske namesti (Wenzelspladsen) i en sidegade hertil, Stepanska, ganske tæt på SAS Radisson hotellet. Der er hermed gå-afstand til både Prags seværdigheder, til de gode shoppingmuligheder og til byens natteliv. Alle 3 metrolinjer har stationer tæt på lejligheden, og der er endvidere sporvognsstoppesteder i parallelgaden. Der er også ganske kort til Prags hovedbanegård, Praha Hlavni Nadrazi. Nabolaget har mange restauranter og butikker med dagligvarer. Vaclavske Namesti og de tilstødende gader er desuden et godt område for mennesker, som holder af at shoppe.

 

Lejligheden på ca. 110 m2 ligger i en funkisbygning fra 30'erne. Den findes på øverste etage i bygningen, 7. sal, og der er selvfølgelig elevator i ejendommen. Dem høje beliggenhed gør de gode balkoner ekstra attraktive.

Indretningen kan ses på plantegningen herunder. Der er 4 separate soveværelser, alle med dobbeltseng og fladskærm. De 3 af værelserne har et lille arbejdsbord. Køkken og opholdsareal er i åben forbindelse med hinanden. Som det vil fremgå af billederne, er der ikke tale om en stor stue, men der er sofa, 2 lænestole og spisebord. Køkkenet har foruden komfur køle/fryseskab, mikrobølgeovn, elkedel og kaffemaskine. Badeværelset er med kar (med bruser), og der er vaskemaskine. Lejligheden har også strygegrej.

Der er selvfølgelig WiFi inkluderet i prisen.

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2020 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 03. marts 2020.