Spalena De Luxe, Prag 1

 

Der er tale om en renoveret moderne og lækker 4-værelses lejlighed på ca. 120 kvadratmeter. Beliggenheden er imellem Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) og Nationalteatret, tæt på Tescos fantastiske supermarked. Alle turistattraktioner er lige i nærheden, og det samme gælder naturligvis restauranter, shoppingmuligheder, natteliv mm. Og vil man lidt længere væk, så er der mange sporvogne lige ved lejligheden foruden en metrostation. Bydelen hedder Nove Mesto (Nye By, grundlagt i 1348). og Stare Mesto (Gamle By) er 250 mete væk.

Beboelsen består af 3 soveværelser med i alt 2 dobbeltsenge og 8 enkeltsenge (som ofte også bruges som dobbeltsenge). Der er en stue med spiseplads, sovesofa og satellit tv, fuldt udstyret køkkenhjørne, 2 badeværelse, det ene med badekar + bruseniche og wc, det andet med bruseniche og wc. Køkkenet er bl.a. udstyret med køle/fryseskab og moderne komfur.

Lejligheden ligger helt roligt (ikke ud mod gaden). Den er i 2 etager med en god trappe. Øverste etage har 2 soveværelse og et badeværelse. Det er praktisk, hvis ikke alle vil sove samtidig - så kan man fint hygge sig i stuen, mens nogen sover ovenpå.


 

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.