Spalena 3-værelses B, Prag 1
 

Denne lejlighed på ca. 85 m2 ligger på 1. sal - og selv om det er et område med en del aktivitet har man det roligt, for vinduerne vender ikke ud mod gaden. Det anses som regel for at være en stor fordel i det centrale Prag.

Beliggenheden i gaden Spalena er intet mindre end ideel. I bydelen Nove Mesto (den Nye By, grundlagt i 1348) har man gode forbindelser med metro og sporvogne (begge dele indenfor hundrede meter), man har masser af shopping muligheder, gallerier, restauranter og barer lige omkring sig - og den gamle bydel, Stare Mesto, er et par minutter til fods. Lejligheden ligger midt imellem Karlsbroen og Prags vigtige bystrøg, Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen).

 

Beboelsen består af 2 separate soveværelser, en stue, køkken, badeværelse og separat WC.

 

Det ene soveværelse er møbleret med en dobbeltseng - og det andet har 2 enkeltsenge, som selvfølgelig også kan arrangeres som enkeltsenge. I stuen er der bl.a. satellit tv, en dobbelt sovesofa - og forskellige andre møbler. Køkkenet har bl.a. køleskab, elkoger, mikroovn, brødrister, kaffemaskine, kogeplader og det nødvendige køkkenudstyr. Badeværelset er med brusehjørne, og Wc'et er i et separat rum - en stor fordel, hvis man er nogle stykker, der gerne vil være klar om morgenen.

 

Lejligheden har plads til op til 6 overnattende gæster.

 

Lejligheden har gratis adgang til trådløst internet (WiFi)

 

Billeder fra lejligheden: 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.