Spalena 4-værelses 1397, Prag 1

 

Denne dejlige lejlighed i herskabelig stil er på 110 m2 og ligger på 2. sal i en ejendom med elevator. De store, lyse rum med højt til loftet tilfører lejligheden klasse og er med til at give indtryk af den gamle, herskabelige stil, man forbinder med ægte Prag lejligheder - men selvfølgelig istandsat med moderne faciliteter og bekvemmeligheder. Bliv fascineret over de smukke, dobbelte fyldingsdøre, fine sildebensparketgulve, de smukke vinduer og mange andre detaljer.

Beliggenheden i gaden Spalena er intet mindre end ideel. I bydelen Nove Mesto (den Nye By, grundlagt i 1348) har man gode forbindelser med metro og sporvogne (begge dele indenfor et par hundrede meter), man har masser af shopping muligheder, gallerier, restauranter og barer lige omkring sig - og den gamle bydel, Stare Mesto, er et par minutter til fods. Lejligheden ligger midt imellem Karlsbroen og Prags vigtige bystrøg, Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen).

 

Beboelsen består af 3 separate soveværelser, en stue med stort, moderne køkkenhjørne, moderne badeværelse og endnu et separat toilet.

 

Soveværelserne er alle udstyret med dobbeltseng og desuden henholdsvis 2 enkeltsenge, der selvfølgelig også kan arrangeres som dobbeltsenge efter ønske. Der er naturligvis også natborde og sengelamper samt gode garderobeskabe. .

Stuen, som efter Prag tradition har åben forbindelse til køkkenhjørnet, er møbleret med bl.a. sofa (kan desuden anvendes som komfortabel sovesofa) og sofabord samt satellit tv. Det moderne køkken er udstyret med de nødvendige remedier til at tilberede en god middag og har bl.a. el-ovn, keramisk kogesektion, indbygget mikrobølgeovn, kaffemaskine, køleskab med fryser, opvaskemaskine, strygegrej, brødrister og kogekande.

Badeværelset, som har lækkert hjørnebadekar, har også WC og bidet - samt selvfølgelig hårtørrer. Og til at gøre hverdagen lettere (især om morgenen, når flere skal gøre sig klar på én gang), er der desuden endnu et separat toilet med håndvask.

 

Lejligheden har plads til op til 12 overnattende gæster.

 

I gården, som er aflåst, er der parkeringsmulighed, der kan reserveres mod merpris.

 

Lejligheden har gratis adgang til trådløst internet (WiFi)

 

Billeder fra lejligheden: 

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2017 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.