Polska II, på grænsen mellem Prag 1 og 2

 

Denne store lejlighed i en rigtig god kvalitet er beliggende overfor parken Riegrovy Sady i bydelen Vinohrady, ca. 5-10 minutters gang fra Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) og Nationalmuseet. Lejligheden ligger ca. lige langt fra de to metrostationer Jirího z Podebrad og Namesti Miru. Beliggenheden er ganske attraktiv, både nogenlunde central og samtidig i et kvarter, som er roligt, huggeligt og præget af smukke beboelsesejendomme fra begyndelsen af 1900-tallet.

Lejligheden er helt nyistandsat og befinder sig i stueetagen i ejendommen. Selv om den ligger i bunden af ejendommen er den lys og rar, som det fremgår af billederne. Beboelsen, som er på ca. 100 kvadratmeter, består af 2 soveværelser, en stue og et fuldt udstyret køkken med spiseplads. Der er badeværelse med wc og bidet. I stuen finder man Satellit TV og en dejlig sovesofa. Lejligheden er bl.a. udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine og køle/fryseskab.

Lejlighedens buede lofter og tykke vægge giver en god atmosfære og er samtidig med til at sikre en sval temperatur om sommeren.

Man kan bede om plads i en lukket garage et stykke derfra (3-5 minutter til fods). Prisen herfor er € 15 pr. døgn.

 

 

Billeder fra lejligheden (billederne er taget efter renoveringen, men før den færdige indretning):

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.