Ondrickova, lejlighed 2, på grænsen mellem Prag 2 og 3

 

Dette er en helt ny luksus-lejlighed, som er blevet færdig i løbet af december 2005. Beliggenheden er på grænsen mellem Prag 2 og 3, ca. 15 minutters gang fra Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) ad gaden Vinohradska. Man kan også tage metroen fra den nærliggende station, Jiriho z Podebrad. Herfra er der 2 stop til Vaclavske Namesti og 4 stop til hjertet af den gamle, historiske bydel. Stationen ligger lige ved ejendommen. Der findes desuden stoppested for bl.a. sporvogn nr. 11 ganske tæt ved. I kvarteret finder man små lokale butikker, købmand, barer, tjekkiske restauranter - og oven i købet Prags nye, hotte "in-sted", restaurant Aromi, hvortil man skal bestille bord i ganske god tid, hvis man vil nyde de spændende, italienske delikatesser.

 

Lejligheden ligger i de to nederste etager i en ejendom med elevator. Beboelsen er i to niveauer, og man kan leje lejligheden enten med det ene niveau åbent eller med begge niveauer. På øverste niveau er der et stort soveværelse med en dobbeltseng og en enkeltseng samt et soveværelse med dobbeltseng og to enkeltsenge og en dobbelt sovesofa. Der er moderne, veludstyret køkkenhjørne og badeværelse med badekar og WC. På nederste niveau er der yderligere 2 soveværelser, som åbnes, når der er tale om større grupper på 10 personer og derover - badeværelset med badekar og WC på dette niveau er dog til rådighed under alle omstændigheder. Om sommeren er der desuden adgang til en terrasse med havemøbler.

Lejlighedens udstyr består bl.a. af satellit TV, vaskemaskine, opvaskemaskine, kogekande, kogegrej, køleskab, strygegrej og hårtørrer.

 

Har man lyst til et solidt morgenmåltid kan det købes i form af en rigelig buffet i Café Chef overfor ejendommen. Prisen er Czk. 120, og det kan være fornuftigt at reservere dagen i forvejen.

 

Billeder fra lejligheden:
 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.