Apartment Navratilova I, Prague 1

 

Der er tale om en nymøbleret lejlighed, men i middelgod kvalitet omkring end 5 minutters gang fra Prags hovedstrøg, Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen) med Nationalmuseet og Statsoperaen for toppen. Gaden er sidegade til Vodickova på vej mod Karlovo Namesti (Karlspladsen), og beliggenheden er rolig selv om det er midt i centrum. Alt er indenfor rækkevidde – det meste til fods, og resten med de gode sporvognforbindelser lige i nærheden. Lejligheden er også omringet af flere af Prags gode restauranter – bl.a. lige overfor – og det store varehus Tesco ligger 5 minutter derfra.

Beboelsen består af to soveværelser med dobbeltseng, heraf fungerer det ene også som stue med satellit tv. Der er et moderne køkken med bl.a. køleskab, to zoners kogeplade og spisebord, og der er badeværelse med badekar, brus og WC. Lejligheden er desuden udstyret med vaskemaskine og hårtørrer.

Der er en computer med internet til rådighed i lejligheden. Det koster Czk. 500,- at få password, som gælder til hele opholdet.

Endelig har lejligheden en terrasse på 30 kvadratmeter med bord og stole, hvis man skulle få lyst til at sidde udenfor.

Lejligheden er enkel, men terrassen er dejlig!

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.