Michalska 3-værelses, Prag 1

 

 

Lige i hjertet af Gamle By (Stare Mesto) finder man i den snævre gamle gade Michalska denne 3-værelses lejlighed på cirka 100 m2. Lejligheden ligger på 3. sal i en bygning fra 1300-tallet, og der er ikke elevator. Holder man af gammel stil, vil de smukke fritlagte bjælker og skrå lofter være et godt valg - men lejligheden er gennemgribende moderniseret, så man mangler ikke luksus i form af 2 moderne badeværelser, et godt køkken, TV, internet og aircondition. Bygningen har en reception, som kan være behjælpelig med råd om området.
Lejligheden har en stue med dobbeltseng og desuden dobbelt sovesofa. I køkkenet er der en mindre spiseplads, hvor man kan hygge sig, hvis der er sovende personer i stuen at tage hensyn til. I hvert af de to soveværelser er der dobbeltseng og enkeltseng. Det ene soveværelse ligger ovenover stuen og er ikke adskilt af en dør.
Begge badeværelser har WC og brus.
Lejligheden er udstyret med sikkerhedsboks, strygegrej, vaskemaskine, gratis WiFi, fladskærm ogkøkkenudstyr, og der er mulighed for bagageopbevaring, hvis ens flytider ikke passer helt med ind- og udtjekning.

Lejligheden har adgang til trådløst internet

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2020 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 03. marts 2020.