Matousova 3-værelses lejlighed, Prag 5 - 2-6 personer

 

Der er tale om en rummelig lejlighed på 107 m2. Den ligger på 3. sal i en ejendom uden elevator, men har man ikke noget problem med det, kan man til gengæld glæde sig over en fair pris. Beliggenheden er på samme side af floden som slottet, ikke langt fra Andel. I Andel finder man et af byens største indkøbscentre med en imponerende blanding af internationale butikker, et enormt supermarked og også tjekkiske butikker i den bedre ende. Desuden er der naturligvis masser af restauranter, en biograf, en bowlinghal, et stort fitness og wellness center og meget mere i området. Og endelig er det her, man finder Prags store bryggeri, Staropramen. Andel er for især tjekkerne et spændende og attraktivt "alternativt bycentrum", som ikke er blevet opdaget af så mange turister - endnu. Ikke så langt fra lejligheden finder man desuden Prags dejlige "strand" som er etableret ved flodbredden med masser af sand (importeret), aktiviteter og bademuligheder.

Der er gode forbindelser til byens øvrige bydele med adskillige sporvogne og selvfølgelig også metroen.

 

Den 3-værelses lejlighed er yderst velindrettet. Fra en rummelig hall, hvor man kan opholde sig og f.eks. tjekke sine e-mails, hvis man har medbragt en bærbar computer, er der separat adgang til lejlighedens øvrige rum. Alle rum er altså adskilte, så man ikke skal gå igennem f.eks. det ene soveværelse for at komme til et andet rum. Ligeledes kan man sagtens bruge stuen som soveværelse, fordi der stadig er god mulighed for at opholde sig i køkken og hall, hvis der soves længe i stuen.

Det ene af de 2 separate soveværelser har en behagelig dobbeltseng og et lille arbejdsbord. I det andet soveværelse er der 2 enkeltsenge, der selvfølgelig kan arrangeres som dobbeltseng. Stuen har foruden 2 lænestole en god dobbelt sovesofa og i øvrigt udsigt til en hyggelig park.

Det rummelige spisekøkken er udstyret med bl.a. gas-kogesektion, elektrisk ovn, mikrobølgeovn, køle/fryseskab, brødrister, opvaskemaskine, kogekande og en kande til stempelkaffe. Desuden et stort spisebord med plads til 6 personer.

Lejlighedens badeværelse er med badekar.

 

Bemærk: der er IKKE TV i lejligheden - men der er gratis adgang til trådløst internet (WiFi)


 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 13. april 2011.