Malatova rummelig 2-værelses, Prag 5

 

Her er der tale om en rummelig og velindrettet 2-værelsers lejlighed i en god kvalitet - med god plads plads til op til 4 personer. Den ligger på 3. sal i en bygning uden elevator.

 

Der er ingen grund til at blive forskrækket over, at lejligheden ligger i Prag 5 - det er stadig tæt på det centrale Prag, i udkanten af Mala Strana. Floden ligger ganske tæt på, og der er gode sporvognsforbindelser ca. 200 m. fra lejligheden. Området har mange hyggelige gader og lokale restauranter med fair priser, og der er desuden ikke langt til det spændende indkøbscenter "Novy Smichov"

Ønsker man at spadsere rundt i Prag, er der ifølge Google Maps disse afstande:

Karlsbroen: 1,1 km

Nationalteatret (ved starten af den gamle by: 900 m

Vaclavske Namesti: 1,7 km

"Det Dansende hus": 800 m

 

Lejligheden er på 80 m2. Den er med høje lofter, dobbelte fyldingsdøre og smukke sildebensparket gulve.

Der er et rummeligt soveværelse med dobbeltseng og garderobeskab. Stuen er indrettet med bl.a. en god dobbelt sovesofa, så her kan fint overnatte 2 personer. Vælger man denne løsning, vil man glæde sig over det rummelige spisekøkken, hvor man sagtens kan hygge og opholde sig, hvis 2 personer sover i stuen - og man behøver ikke at passere hverken stue eller soveværelse for at komme til køkken eller bad, rummene ligger fint adskilt (se plantegningen nedenfor).

Køkkenet er i øvrigt indrettet med spiseplads til 4, sofa, køle/fryseskab, el-ovn, keramisk kogesektion, opvaskemaskine, kogekande og naturligvis kogegrej samt porcelæn, glas og service.

Badeværelset har kar med brus - og vaskemaskine. Toilettet er i et rum for sig selv - det giver bedre fleksibilitet, hvis flere vil gøre sig klar om morgenen.

Lejligheden har en hyggelig balkon, vendt mod den rolige gårdhave.

 

Lejligheden har adgang til trådløst internet (WiFi) - men ikke TV.

 

billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2012 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.