Luzicka 2-værelses, Prag 2

 

Der er tale om en lys og dejlig lejlighed beliggende tæt på Namesti Miru i Prag 2 i den hyggelige bydel Vinohrady, der er fuld af gode restauranter, hyggelige barer og "lokale" butikker. Kvarteret er et af de mest populære beboelsesområder i det centrale Prag, fordi det kombinerer nærhed til centrum med en behagelig og afslappet atmosfære. Er vel det nærmeste, man kommer på Prags svar på Frederiksberg.

Gaden Luzicka er beplantet med smukke træer, og den er helt rolig - og omgivet af dejlige grønne områder. Der er ca. 10 minutters gang til Vaclavske Namesti (Wenzelspladsen), og der er desuden gode forbindelser med sporvogne og metro lige i nærheden.

 

Lejligheden ligger i en høj stueetage, så der er ikke mange trapper, men alligevel privatliv. Beboelsen består af en god stue med en behagelig hjørnesofa, der samtidig fungerer som dobbelt sovesofa. Fra stuen er der åben adgang til køkkenet - adskilt af en såkaldt "morgenmadsbar", hvor man kan hygge sig med en kølig forfriskning - eller netop spise sin morgenmad. I stuen er der fladskærms-TV med satellitadgang.

Køkkenet er bl.a. udstyret med køle/fryseskab, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, elektrisk kogekande, keramisk kogesektion og el-ovn. Der er selvfølgelig også det nødvendige kogegrej og service.

Soveværelset har en dobbeltseng og gode garderobeskabe. Det moderniserede badeværelse har badekar med bruser.

 

Lejligheden har gratis adgang til trådløst internet (WiFi)

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.