Letna, Prag 7 - 2-7 personer

 

 

Denne velmøblerede lejlighed ligger i Prag 7-bydelen Holesovice. Når man kigger på Prags forskellige distrikter, er det vigtigt at huske, at systemet er lidt kompliceret, og at man ikke kan regne med, at et højt nummer er langt væk fra centrum. Prag 7 grænser op til Prag 1, som er absolut centrum. I øvrigt er der gode sporvognsforbindelser et par minutters gang fra lejligheden. Læs eventuelt mere om Prags distrikter.

Ifølge Google Map er distancen til fods bl.a. følgende: Karlsbroen - 28 minutter. Den gamle Rådhusplads: 22 minutter. Den gamle bydel: 18 minutter. Men som nævnt kan man også bare hoppe på en sporvogn. Det er billigt og effektivt.

 

Tæt på lejligheden finder man bl.a. det spændende Tekniske Museum, det imponerende Nationalgalleri for Moderne kunst, som er så stort, at man køber billet til udvalgte etager - og ikke mindst danskernes yndlingsudflugtsmål, "Det Gule Marked".

 

Beboelsen består af et opholdsrum, et køkken/alrum og et badeværelse med separat toilet.

I opholdsrummet er der en dobbeltseng, en dobbelt sovesofa og en ekstraseng. Selvfølgelig også sofabord, satellit tv osv. Ejeren har opsat en computer med internetforbindelse, som man gratis kan benytte. Der er desuden trådløst internet (WiFi), hvis man medbringer sin bærbare computer.

Køkken/alrummet er også et godt sted at opholde sig, og der står en seng, komfortabel for 2 personer. Desuden spisebord og -stole. Køkkenet er moderne og er udstyret med bl.a. komfur, mikrobølgeovn, køleskab, elkedel, kaffemaskine og strygegrej. Selvfølgelig også de nødvendige redskaber samt porcelæn, glas og bestik. Når man ankommer, vil der være gratis forfriskninger i køleskabet, som man kan nyde, mens man planlægger sit Prag eventyr.

Det gode badeværelse har bruseniche, vaskemaskine og hårtørrer - og toilettet er i et separat rum.

Lejligheden har aircondition.

 

Der er gratis, sikker parkering. Dette finder man meget sjældent i Prag. Normalt skal man regne med at betale 15-20 Euro pr. døgn (hvis man finder en billig parkering) - men dette beløb er sparet, hvis man lejer Letna lejlighed, som giver god værdi til pengene.
 

 

Billeder fra lejligheden: 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.