Letna 2, Prag 7 - 2-5 personer

 

 

Denne velindrettede lejlighed ligger i Prag 7-bydelen Holesovice. Når man kigger på Prags forskellige distrikter, er det vigtigt at huske, at systemet er lidt kompliceret, og at man ikke kan regne med, at et højt nummer er langt væk fra centrum. Prag 7 grænser op til Prag 1, som er absolut centrum. I øvrigt er der gode sporvognsforbindelser et par minutters gang fra lejligheden. Læs eventuelt mere om Prags distrikter.

Ifølge Google Map er distancen til fods bl.a. følgende: Karlsbroen - 28 minutter. Den gamle Rådhusplads: 22 minutter. Den gamle bydel: 18 minutter. Men som nævnt kan man også bare hoppe på en sporvogn. Det er billigt og effektivt.

 

Tæt på lejligheden finder man bl.a. det spændende Tekniske Museum, det imponerende Nationalgalleri for Moderne kunst, som er så stort, at man køber billet til udvalgte etager - og ikke mindst danskernes yndlingsudflugtsmål, "Det Gule Marked".

 

Beboelsen består af et opholdsrum med 2 gode sengepladser, et separat soveværelse med 3 sengepladser og et køkken med spiseplads og sove samt et badeværelse med wc og et separat toilet. At der er sovepladser og stue kombineret vil være et problem for de færreste, da man også kan opholde sig i køkkenet.

Ejeren har opsat en computer med internetforbindelse, som man gratis kan benytte. Der er desuden trådløst internet (WiFi), hvis man medbringer sin bærbare computer. Endelig er der også kabel-tv i stuen.

Køkkenet er udstyret med bl.a. komfur, mikrobølgeovn, køleskab, elkedel, kaffemaskine og strygegrej. Selvfølgelig også de nødvendige redskaber samt porcelæn, glas og bestik. Når man ankommer, vil der være gratis forfriskninger i køleskabet, som man kan nyde, mens man planlægger sit Prag eventyr.

 

Det er muligt at parkere (mod gebyr) i nærheden af lejligheden.
 

 

Billeder fra lejligheden: 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.