Krasova 2-værelses, 4. sal, på grænsen mellem Prag 2 og 3:

 

Krasova ligger i bydelen Vinohrady, altså ikke lige i centrum af Prag. Men sporvogn nr. 9 stopper 2 minutters gang derfra, og med denne kommer man hurtigt til hovedbanegården, Vaclavske Namesti, Tesco varehuset og Karlsbroen. Det tager omkring et kvarter at spadsere til Vaclavske Namesti.

I denne ejendom er der adgang til flere forskellige typer af lejligheder, alle komplet nyindrettede i en bygning fra starten af 1900-tallet. Bygningen ligger overfor sportspladsen Viktoria Zizkov, hvilket tillader udsigt ud over byen og til Petrin Højen. Denne beliggenhed giver desuden et dejligt privatliv, da der ikke ligger bygninger overfor, hvorfra man se ind. Lejlighederne er lyse og moderne og har eftermiddagssol.

Der er en moderne elevator i ejendommen – men der er dog 15 trin op ad en trappe til bygningens indgang. Alle lejligheder har termovinduer, centralvarme og polerede trægulve. Design og møblering er ens i lejlighederne, og alle har et lille pengeskab, hvor man kan opbevare sine dokumenter og værdigenstande.

 

Lejligheden er på omkring 45 kvadratmeter og består af et kombineret sove- og opholdsrum med dobbeltseng og dobbelt sovesofa og endnu et rum 2 enkeltsenge og køkkenhjørne, badeværelse samt separat wc. Lejligheden er bl.a. udstyret med køle/fryseskab, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine, vaske/tørremaskine, elovn, glaskeramisk kogesektion og farve-tv med bl.a. 6 engelsksprogede kanaler.

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2011 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.