Karoliny Svetle, Prag 1:

 

Beliggenheden af denne fint moderniserede lejlighed vil begejstre de fleste. Den ligger i gaden Karoliny Svetle i den gamle bydel, Stare Mesto. Der er kun ganske kort til Karlsbroen, den Gamle Rådhusplads (Staromestske Namesti) med det kendte astronomiske ur, men også god adgang til den spændende bydel Nove Mesto, grundlagt i 1348. Indenfor kort afstand er der både sporvognsforbindelser (bl.a. linje 22 direkte til slotsområdet) og metroen er tæt på. Vil man købe ind til sin morgenmad eller have et lager af forfriskninger og snacks, så er et af centrums bedste supermarkeder (MY/Tesco, underetagen) kun få minutters gang væk. Sjovt nok ligger lejligheden i samme ejendom som en af mine favoritrestauranter siden 1999, nemlig den gode og hyggelige Restaurant Stoleti.

 

Lejligheden ligger på 2. sal i en fin gammel ejendom fra 1600-tallet, men den er moderniseret og bekvem. Der er to separate soveværelser og et rummeligt spisekøkken med spisebord, 2 lænestole og selvfølgelig køkken med bl.a. glaskeramisk kogesektion, mikrobølgeovn (men ikke traditionel ovn), kaffemaskine, brødrister og køleskab samt naturligvis potter, pander, glas og porcelæn.

Toilettet er indrettet i et separat rum, og badeværelset er moderniseret med et stort badekar og en god bruseniche. Der er også en vaskemaskine og strygegrej, så man kan tillade sig at pakke nogenlunde let.

 

Lejligheden har adgang til trådløst internet (WiFi), men der er ikke TV.

 

Billeder fra lejligheden:

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2013 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 20. juli 2013.