Karlova 3-værelses Penthouse, Prag 1

 

Lejligheden ligger i Prags historiske centrum i den snævre gade, som forbinder den gamle rådhusplads med Karlsbroen. Gaden kaldes også ”Kongevejen”, da det var den rute kongerne i det gamle Bøhmiske rige gik ad gennem byen på vej mod slottet på den anden side af floden. Den centrale beliggenhed sikrer bekvem adgang til stort set alle Prags mange attraktioner. Mange vil betragte dette som den mest ideelle beliggenhed, lige i "smørhullet" og helt tæt på Karlsbroen, og de fleste vil nok sætte pris på atmosfæren i de hyggelige, krogede gader i Prags gamle, historiske bydel, Stare Mesto. Men samtidig må man være forberedt på, at det er den gade, hvor man ser flest turister.

 

Den store attraktion ved lejligheden er en rummelig tagterrasse, lige i hjertet af Den Gamle By.

 

Der er en oversigtstegning over lejligheden længere nede.

 

Der er tale om en lejlighed i god kvalitet på ca. 110 kvadratmeterr. Den ligger på 4. sal i en restaureret ejendom med elevator. Lejligheden er i to etager forbundet af en trappe, naturligvis inde på lejlighedens private område. På det øverste niveau ligger det ene soveværelse og et badeværelse.

Beboelsen er moderne. Lejligheden har 2 separate soveværelser, begge med dobbeltseng, sengeborde, natlamper og garderobe. Der er 3 badeværelser (to af af dem med badekar), og der er hårtørrer til rådighed. Det ene badeværelse har desuden en vaskemaskine.

Stuen er rummelig og har et godt spisebord. Der er halvåben forbindelse til køkkenet. I stuen er der 2 behagelige sofaer - den ene kan anvendes som sovesofa for 2 personer. Der er fladskærms-TV og internetforbindelse (WiFi) - og udgang til den store terrasse. Køkkenet er udstyret med glaskeramisk kogesektion, ovn, mikrobølgeovn, brødrister, opvaskemaskine, kaffemaskine, køle/fryseskab og selvfølgelig potter, pander og service. Lejligheden har som nævnt vaskemaskine og også strygeudstyr.

 

 

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2018 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 26. august 2019.