Karlova 3-værelses (116382 og 116383), Prag 1

 

Lejlighederne ligger i Prags historiske centrum i den snævre gade, som forbinder den gamle rådhusplads med Karlsbroen. Gaden kaldes også ”Kongevejen”, da det var den rute kongerne i det gamle Bøhmiske rige gik ad gennem byen på vej mod slottet på den anden side af floden. Den centrale beliggenhed sikrer naturligvis bekvem adgang til stort set alle Prags mange attraktioner. Mange vil betragte dette som den mest ideelle beliggenhed, lige i "smørhullet",  og de fleste vil nok sætte pris på atmosfæren i de hyggelige, krogede gader i Prags gamle, historiske bydel, Stare Mesto. - men samtidig må man være forberedt på, at det nok er den gade, hvor man ser flest turister.

 

Der er tale om to lejligheder i en god kvalitet på ca. 80 kvadratmeter hver. De ligger på 2. og 3. sal i en restaureret ejendom med elevator.

Beboelsen er moderne og pga. de højloftede rum føles den også rummelig. Lejlighederne har hver 2 separate soveværelser, begge med dobbeltseng, sengeborde, natlamper og garderobe. Der er 2 badeværelser med bruser og der er hårtørrer til rådighed.

Stuen har behagelige sofaer - den ene kan anvendes som sovesofa for 2 personer. Der er fladskærms-TV og internetforbindelse (WiFi). Køkken/alrum er med spiseplads - og det er udstyret med glaskeramisk kogesektion, ovn, mikrobølgeovn, brødrister, opvaskemaskine, kaffemaskinekøle/fryseskab og selvfølgelig potter, pander og service. Lejlighederne har vaskemaskine og strygeudstyr.

 

Der er 2 lejligheder til rådighed i ejendommen, og de er stort set indrettet ens. Billederne er fra begge lejligheder (jeg kan ikke få det oplyst med absolut sikkerhed, hvilken lejlighed det enkelte foto er fra):

 

   

 

 

 

 

 

Med venlig hilsen Laus Sørensen, Prag Eksperten
Copyright © 2018 Prag Eksperten. Alle rettigheder forbeholdes.
Redigeret: 21. marts 2019.